Published On: lun, aug. 12th, 2019

Chindia e ultima in clasament! VIOREL MOLDOVAN ÎŞI ASUMĂ EŞECUL CU ACADEMICA Chindia Târgovişte a fost învinsă, astăzi, pe terenul celor de la Academica Cliceni, scor 1-3 (1-2), şi rămâne fără victorie după cinci runde disputate, în Liga l.

nichiduta.ro

Antrenorul celor de la Chindia Târgovişte, Viorel Moldovan, şi-a asumat în totalitate această înfrângere. Fostul atacant al „Generaţiei de Aur”, consideră că este vinovat pentru modul în care a gestionat meciul de la scorul de 1-0 pentru Chindia, dar şi pentru forma fizică arătată de jucătorii săi, pe care nu a reuşit să-i aducă în forma optimă dorită.
„Începem bine jocul, reuşim să deblocăm rezultatul, să avem acest 1-0, dar din păcate nu am reuşit să gestionăm unele situaţii, când puteam chiar să le facem 2-0. Am jucat prost în ofensivă. Îmi asum în totalitate aceste eşec, se pare că nu am reuşit să îi capacitez la maximum pe jucători pentru a atinge nivelul pe care ni l-am propus pentru această zi. Fotbalul, greşeala aşteaptă. Noi, din păcate, în ofensivă nu am fost lucizi. Am avut câteva ocazii să egalăm, dar nu am reuşit acest lucru. După care, normal, încerci să ataci, te expui, oferi spaţii adversarului şi, aşa cum s-a întâmplat şi astăzi, am primit golurile pe această traniziţie pozitivă a adversarului”, a explicat Viorel Moldovan.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro