Chindia e invincibilă de 8 etape

Mihai ROŞOIU

Stadion: Gaz Metan (Mediaş). Fără spectatori
Au marcat: Karanovic (min. 18) -Căpuşă (min.50)
FC Hermannstadt: Cristiano -Opruţ, Vieira, Matrigardi, Măţel -Pires (Aralica ’72), Dâlbea, Sîntean (Petrescu ’56), Addae, Mayoral – Karanovic (Joalisson
’72).
Antrenor: Liviu Ciobotariu
Chindia Târgovişte: Aioani -Căpuşă, Piţian, lacob, Dinu -Neguţ, Raţă, Dumitraşcu, Costea (Yameogo ’71)- Berisha (Kocic
’77), Popa.
Antrenor: Emil Săndoi
Cartonaşe galbene: Addae ’73, Aralica ’81 / Neguţ ’73, Yameogo
’80, Raţă ’85
Meciul a fost arbitrat de Lucian Rusandu, ajutat de Valentin Avram şi Alexandru Vodă. Arbitru de rezervă a fost Florin Mihai Macu, iar observator Cornel Sorescu.
Chindia îşi păstrează statutul de „revelaţie”. Târgoviştenii au bifat al optulea meci la rând fără eşec, după 1-1 pe terenul lui Hermannstadt, într-un meci din etapa a 19-a.
Sibienii au deschis scorul în minutul 18, prin Karanovic, Chindia a răspuns prin şutul lui Mihai Costea, respins de Figueiredo, iar ultima ocazie a primei părţi i-a aparţinut lui Hermannstadt prin Mayoral.
Târgoviştenii au început mai bine repriza secundă şi au egalat în minutul 50, prin Căpuşă. Tot Chindia a trecut pe lângă gol peste un minut, iar în minutul 70, foarfeca spectaculoasă a lui Neguţ a trecut foarte puţin pe lângă poartă.
Sibienii au avut ultima ocazie a meciului prin Petrişor Petrescu, a cărui centrare a căzut pe transversală, iar Hermannstadt – Chindia s-a încheiat 1-1.
După acest rezultat, Chindia a ajuns la 8 meciuri la rând fără înfrângere şi rămâne pe loc de play-off, în timp ce echipa lui Liviu Ciobotariu nu mai ştie să câştige de 7 etape.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SĂNDOI, DISCURS ECHILIBRAT DUPĂ REMIZA CU HERMANNSTADT

Emil Săndoi a declarat după remiza de la Mediaş, 1-1, cu Hermannstadt, că obiectivul echipei rămâne evitarea retrogradării. Pentru Chindia a marcat Tiberiu Căpuşă, care este la primul gol în Liga 1.Chindia Târgovişte este una dintre surprizele plăcute ale Ligii 1. Echipa lui Emil Săndoi a remizat cu Hermannstadt şi […]