Published On: lun, iul. 3rd, 2017

Chindia e în cantonament la Mogoşoaia Merg bine treburile la echipa din Curtea Domnească

nichiduta.ro

După două sezoane ratate, Chindia vrea să atace promovarea. În stagiunea 2015-2016 a terminat pe locul 3, după Gaz Metan mediaş şi UTA Bătrâna Doamnă. Un singur punct a despărţit echipa târgovişteană de promovare. A fost atunci o oportunitate extraordinară.
În ediţia 2016-2017 s-a clasat pe locul 5, cu 58 p, +7 la adevăr şi +20 (5737) golaveraj. A fost o clasare mult sub aşteptări, într-un campionat foarte slab în care au promovat Juventus Bucureşti şi Sepsi Sfântul Gheorghe.
Pe banca tehnică a fost reconfirmat Nicu Croitoru, un personaj cu nume, cu carismă. Lângă el, pătimaşul Sică Bârdeş. Prezenţa acestuia pe bancă ridică gradul de interes.
Pentru Chindia va fi o vară mai mult decât incendiară. Vor fi câteva săptămâni foarte active pentru „Lăncierii” târgovişteni.
De vineri, elevii lui Nicu Croitoru sunt în cantonamentul de la Centrul Naţional de la Mogoşoaia. În locaţia naţionalei de fotbal, roş-albaştrii vor zăbovi până pe 8 iulie. Se vor efectua antrenamente complexe, dar se va pune accentul pe fotbal fizic.
La acestă acţiune participă jucătătorii: Meilă, Aioanei, Marcat, Ispas, Vătavu, Dumitraşcu, Nisipeanu, L. Mihai, Honciu, Stoica, Pencea, A. Neguţ, Cherchez, Grigore, Parghel (din lotul vechi). Alături de aceştia sunt şi noutăţile Ciobotariu şi Neicuţescu (de la Dinamo -juniori), Acasandrei (Flacăra Moreni), A. Neguţ (FC Aninoasa), Cornea (Cetatea Deva). Au picat transferurile lui Maria (FC Aninoasa), David (UTA Arad), Matei (ACS Bercei). În lot sunt şi juniorii , Ioniţă şi Şerban, iar Pătru nu mai face parte din lot. După stagiul de pregătire de la Mogoşoaia, „Lăncierii” târgovişteni vor disputa trei amicale, cu CS Baloteşti (12 iulie), Metaloglobus Bucureşti (15 iulie), FC Argeş (19 iulie). Se duc tratative pentru alte partide cu caracter amical pentru acest intersezon. Meciul care era programat pe 22 iulie, cu CS Mioveni, nu se va mai disputa.
În programul lui Nicu Croitoru mai figurează controlul medical (la o policlinică din Bucureşti), antrenamente la baza proprie şi pregătirea startului de sezon.
Treburile merg bine de când a fost cooptat în staf, Ciprian lugulescu.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro