Published On: mie, mai 17th, 2017

Chindia, doar un punct în ultimile 3 etape A suferit 11 înfrângeri

nichiduta.ro

Echipa din Vechea Cetate de Scaun nici n-a dezamăgit dar nici n-a strălucit în această ediţie de campionat. A jucat oscilant. A avut rezultate contradictorii. După 34 de etape e pe locul 6, cu 51 p şi -6 la adevăr. Nu cred că mai poate avansa în ierarhie. în faţa formaţiei de pe malurile Ialomiţei şi a Iazului Morilor se află: Juventus Bucureşti (locul1, cu 72p) UTA Bătrâna Doamnă (2, cu 62p), Sepsi Sfântu Gheorghe (3, cu 61p), CS Mioveni (4, cu 58 p), F.C. Braşov (5, cu 55 p).
Pe singurul loc retrogradabil (16) se află Metalul Reşiţa (21 p) care nu mai se poate salva.
„Lăncierii” târgovişteni au obţinut în ultimi-le 3 etape doar un punct, 1-1 (acasă) cu Sepsi Sfântu Gheorghe. A suferit două înfrângeri în deplasare cu acelaşi scor, 1-2 cu CS Afumaţi şi Juventus Bucureşti. în fiecare dintre aceste 3 partide echipa antrenată de Nicu Croitoru a condus cu 1-0. N-a reuşit să păstreze acest rezultat.
Pe Chindia a înfrânat-o rezultatele, 0-2 (acasă) cu CS Mioveni, 1-3 (în deplasare) cu Foresta Suceava, 0-2 (în deplasare) cu F.C. Braşov, 2-3 (în deplasare) cu CS Baloteşti, 1-2 (în deplasare) cu Sepsi Sfântu Gheorghe…
Echipa târgovişteană a suferit nu mai puţin decât 11 înfrângeri, în 30 de meciuri disputate.
A fost departe de veleităţi şi de posibilităţi într-un campionat foarte slab.
Chindia a fost una din puţinele echipe cu stabilitate financiară. A evoluat însă incontestant, iar în meciurile determinante a clacat.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro