Published On: mar, aug. 6th, 2019

CHINDIA, DEZAVANTAJATĂ CLAR DE ARBITRI ÎN MECIUL CU CFR CLUJ

nichiduta.ro

CFR Cluj a revenit pe primul loc în clasamentul Ligii 1 după succesul izbutit sâmbătă seara în deplasare cu Chindia Târgovişte, scor 4-1. Meciul n-a fost ferit de greşeli de arbitraj, centralul George Găman luând două decizii pro-CFR.
La jumătatea reprizei secunde, Ciprian Deac a avut un gest urât pentru care ar fi meritat să vadă cartonaşul roşu. La mijlocul terenului a fost tras de tricou de Dumitraşcu şi, în încercarea de a se desprinde, l-a lovit violent cu cotul în obraz pe fundaşul stânga al gazdelor, care s-a prăbuşit pe gazon.
Arbitrul Găman n-a controlat foarte bine faza şi n-a luat nicio decizie disciplinară.
CFR a închis practic meciul în minutul 74, după ce Deac a înscris. Golul n-ar fi trebuit însă validat fiindcă a fost precedat de o fază neregulamentară. în momentul în care Păun i-a pasat lui Omrani, care avea să dea assistul, atacantul francez se afla în ofsaid, dar asistentul Radu Ghinguleac n-a ridicat fanionul.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro