CHINDIA BATE TOT ChindiaTârgovişte – CS Baloteşti 4-1 (3-1)

Mihai ROŞOIU

Stadion „Eugen Popescu”. Spectatori:
1.000.
Au marcat: Cherchez (2), Ciobotariu (10), Honciu (17-pen), C. Neguţ (59) / Nica (45+1).
Chindia: I. Popescu – Ciobotariu, Vătavu (70 Acasandrei), Ispas (46 Dumitraşcu), Martac – Neguţ, L. Mihai, Honciu, C. Stoica – Cherchez (61 Bâtfoi), Neicuţescu. Antrenor: NicuCroitoru. Baloteşti: Iordan – Neagu, Flămânzeanu, Marciuc, Mirescu (26 Filip) – Pătraşcu, Coman, Ciubuc (67 Paraschiv), Hurdubei – Nica, loniţă (55 Goşnea). Antrenor: Emil Stanca.
Şuturi la poartă: 19-7. Şuturi pe poartă: 93. Cornere: 4-2.
Au arbitrat: luliana Demetrescu (Rm. Vâlcea) – Alexandra Apostu (Bacău), Cătălina Nan (Alexandria). Rezervă: Ionela Peşu (Craiova). Observatori FRF: Irina Mîrţ (Bucureşti), Traian Marcu (Sibiu).
Cartonaşe galbene: Stoica (11), Ispas (30) / loniţă (7), Mirescu (16). – Min 60 4-1 CristianNeguţ îşitreceşi el numelepelistamarcatorilor cu unşut la colţul lung;
– Min 45+1 3-1 EugenNica profită de o eroare a luiIspasşi reduce din diferenţă cu un şut slab la colţul lung, pestelustinPopescu;
– Min 16 3-0
MirescuîlfaulteazăîncareupeNeguţ, arbi-truldictează penalty, iar Georgian Honciu marchează de la punctul cu var;
– Min 10 2-0 Denis Ciobotariu majoreazăscorul cu unşut din 6 metri; – Min 1 1-0 Chindiadălovituraîncă din primelesecunde ale jocului. Cristian Cherchez reia din voleu, de la 10 metri, înstângaluiIordan.
Nici nu se aşezaseră bine în ghete jucătorii echipei oaspete că tabela stadionului Eugen Popescu indica scor de neprezentare în meciul dintre Chindia şi Baloteşti. Culmea, oaspeţii s-au prezentat la joc, dar Cherchez, Ciobotariu şi Mirescu au marcat în primele 15 minute ale duelului programat la jumătatea săptămânii.
Chindia a rezolvat partida într-un stil de mare echipă, candidata certă la promovare, iar speranţele fanilor care aşteaptă de ceva vreme confruntări cu Steaua, Dinamo sau Craiova par să capete şi contur.
Poate singura „nerereuşită” a unei după amieze perfecte a fost cea semnată de Nica, jucătorul formaţiei oaspete, care a marcat în poarta lui Iustin Popescu, cel mai în prolific goal-keeper al primelor două ligi din România.
Una peste alta, Chindia a mai bifat un succes şi şi-a consolidat poziţia a treia în clasament, dar dincolo de toate astea, cel mai îmbucurător lucru este felul în care dâmboviţenii joacă şi câştigă meciuri grele.
La finele săptămânii, jucătorii lui Nicu Croitoru merg la Afumaţi. Un adversar greu, dar ce mai e uşor în lupta pentru podium?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dramă la una dintre adversarele Chindiei Târgovişte DOI MEMBRI DIN STAFF-UL DUNĂRII CĂLĂRAŞI AU MURIT ÎN ACCIDENT DE MAŞINĂ

Accident tragic în care a fost implicată o maşină a clubului Dunărea Călăraşi, din Liga 2. La întoarcerea de la Brăila, unde echipa lui Dan Alexa a jucat în etapa a 16-a, unii dintre membrii staffului tehnic ai echipei din Călăraşi au fost implicaţi într-un accident în urma căruia două […]