CHINDIA AŞTEAPTĂ O MINUNE

Mihai ROŞOIU

sportFederaţia a programat meciul Sportul Studenţesc – Rapid CFR Suceava pe 25 iunie

Federaţia Română de Fotbal a catadixit să emită un comunicat referitor la meciul dintre Sportul Studenţesc şi CFR Suceava.
Meciul dintre SC FC SPORTUL STUDENŢESC BUCUREŞTI SA – ACS RAPID CFR
SUCEAVA din etapa a XXIX-a, Liga a 2-a, Seria 1, programat iniţial la data de 30.05.2013 este reprogramat să se dispute la data de 26.06.2013 (miercuri), ora 18:00, pe stadionul Giuleşti „Valentin Stănescu”, din Bucureşti.
Astfel,Chindia Târgovişte va fi nevoită să aştepte deznodământul jocului dintre cele două divizionare B pentru a afla dacă şi în sezonul viitor va evolua în Liga a Il-a. În eventualitatea unui succes moldav, Sportul şi CFR se salvează, în vreme ce echipa lui Silviu Dumitrescu va lua drumul Diviziei C. Orice alt rezultat în afara victoriei Sucevei salvează formaţia dâmboviţeană de la retrogradare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Sorana, cap de serie la Wimbledon

Ieri au fost anunţaţi cei 96 de capi de serie de pe tablourile de simplu şi de dublu ale celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon, care va debuta luni, 24 iunie, la Londra. Printre aceştia se numără şi doi reprezentanţi ai României: Sorana Cîrstea, cap de […]