Published On: vin, iun. 6th, 2014

Chindia aşteaptă o minune Doar un imposibil pas greşit al Fortunei Câmpina mai poate trimite echipa dâmboviţeană în Liga a Il-a

nichiduta.ro

chindiaAstăzi se încheie campionatul în seria a şasea a ligii a treia. Chindia Târgovişte aşteaptă o minune, dar Fortuna joacă la Câmpina şi, cu siguranţă, nu-şi va lăsa favoriţii la greu. Roş-albaştrii lui Silviu Dumitrescu au pierdut avansul de şase puncte în cele două meciuri directe cu trupa prahoveană, iar acum invocă divinitatea pentru un pas greşit al Fortunei în partida de pe teren propriu cu Atletic Bradu.
Practic, soarta dâm-boviţenilor stă în mâna foştilor sau actualilor elevi ai lui Rică Neaga. Dacă Bradu izbuteşte să le pună beţe-n roate adversarilor, atunci Chindia e în Liga a II-a, dar până la urmă ar fi nedrept. Ar fi nedrept pentru că în play-off, Câmpina a fost echipa mai bună. A demonstrat-o în cele două jocuri directe pe care le-a câştigat fără emoţii. A demonstrat-o şi în restul partidelor din ultima parte a campionatului.
De multe ori însă, se întâmplă ca echipa mai bună să piardă, iar elevii lui Silviu Dumitrescu speră ca acest lucru să se petreacă vineri, la Câmpina.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro