CHINDIA A PIERDUT AMICALUL CU RAPID!

Mihai ROŞOIU

Cu o parte a galeriei în spate, Rapid a început curajos amicalul şi a dat replică bună Chindiei. Prima repriză s-a încheiat însă fără gol, ambele echipe ratând câte o bună ocazie de a deschide scorul. în partea secundă însă, intrarea lui Petre Goge a dinamizat jocul ofensiv al giuleştenilor, iar în minutul 59 Cătălin Hlistei a reuşit un gol de generic, finalizând cu o „foarfecă” laterală, după un corner executat de pe partea dreaptă. Hlistei, una dintre cele mai importante achiziţii ale verii, a ieşit din nou în evidenţă cu un gol superb. A fost a treia reuşită a mijlocaşului stânga care e văzut, deja, drept o piesă importantă în lupta pentru promovarea în Liga 2.
Chiar dacă şi-a utilizat cei mai buni jucători pe care i-a avut la dispoziţie, Viorel Moldovan a mai fost surprins încă o dată de Rapid. De la primul gol, la şase minute distanţă, Petre Goge s-a remarcat din nou, acum cu un şut la colţul lung, din interiorul careului, şi a majorat diferenţa, una care avea să se menţină până la final.
Ofensiva Chindia n-a concretizat în gol nicio ocazie la poarta lui Drăghia sau Ciuculescu, chiar dacă pe teren s-au aflat Cherchez, Valentin Alexandru, Neicuţescu sau Florea, scrie liga2.prosport.ro.
Pentru ambele echipe, acest amical a fost al treilea din acest nou an. Rapid a mai jucat cu Carmen (3-0) şi CSM Olteniţa (3-0), iar Chindia cu Unirea Bascov (2-1) şi CS Baloteşti (3-1). Târgoviştenii îşi vor continua pregătirea în cantonamentul de la Mogoşoaia, în timp ce giuleştenii se vor pregăti la Bucureşti până vineri, atunci când vor pleca în Turcia pentru 14 zile.
Rapid: Drăghia (Ciuculescu 46) – Băjan, Al. lacob, Catrici (Neacşu 46), Oanea (Deaconescu 85) -Cârstocea, Jorza (Şt. Ghiţă 85), Turbatu (Goge 46) – A. Grigore (G. Toma 65), Matulevicius (Ant. Niţă 75), Hlistei (Coman 85). Chindia: Aioani – Martac, Acasandrei, Vătavu, Ioniţă -Şerban, L. Mihai, Lungu, Stoica – Cherchez, Florea. în partea a doua a meciului, Viorel Moldovan a utilizat ceilalţi jucători din lot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA TRAGE TARE LA SALA DE FORŢA!

Sorana Cîrstea (28 de ani) trage tare în sala de forţă pentru a fi în formă la următoarele turnee la care va participa. După accidentarea la umărul drept, din urmă cu 4 ani, sportiva noastră nu a mai avut performanţe notabile. Ajunsă la un moment dat numărul 20 WTA, Sori […]