CHINDIA A INVINS Şl CS BALOTEŞTI

Mihai ROŞOIU

Chindia Târgovişte a încheiat cantonamentul de la Mogoşoaia printr-un amical susţinut împotriva echipei CS Baloteşti.
Elevii lui Viorel Moldovan s-au impus cu scorul de 2-0, la finalul unei partide foarte bune pentru echipa dâmboviţeană.
Chindia a început meciul în formula: Aioani, Martac, C. Dinu, Vătavu, Dumitraşcu, Neguţ, L. Mihai, Tilică, Manea, Cherchez, Florea.
Scorul a fost deschis în minutul 23 de Liviu Mihai, în urma unei lovituri de la 11 metri obţinută de Cristi Cherchez. Astfel, la pauză, băieţii noştri conduceau cu 1-0.
În partea a doua, tot Chindia a fost mai periculoasă şi chiar a reuşit să înscrie pentru 2-0 prin Daniel Florea, atacantul venit iarna trecută de la UTA Arad, care a decis să mai rămână lângă Turnul Chindia cel puţin încă un sezon.
Prin această partidă, formaţia noastră încheie cantonamentul centralizat de la Mogoşoaia, fotbaliştii noştri urmând să revină la Târgovişte pentru a continua pregătirile.
Chindia a arătat o formă foarte bună în aceste zile de cantonament şi a avut, de asemenea, rezultate notabile în partidele de verificare. Sursa: Afcchindia.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

GEST MINUNAT AL SORANEI CÎRSTEA

Parcursul Soranei Cîrstea la Wimbledon s-a încheiat în turul secund, dar românca a hotărât să doneze o parte din premiul câştigat la turneul londonez, al treilea de Grand Slam al anului. Sportiva noastră a hotărât să ofere un incubator performant secţiei de neonatologie a Spitalulului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, prin […]