Published On: joi, iun. 22nd, 2017

Chindia a intrat în pâine Cantonament la Mogoşoaia

nichiduta.ro

Chindia a avut o vacanţă scurtă. Ieri, „Lăncierii” târgovişteni au început pregătirile pentru abordarea sezonului
viitor (2017-2018).
În ediţia trecută de campionat, echipa din Vechea Cetate de Scaun nu a avut o prestaţie impresionantă. S-a clasat doar pe locul 5, cu 58p, +8 la adevăr şi +20 (57-37) la golaveraj. Se spune că dacă echipa antrenată de Nicu Croitoru se mişcă serios pe piaţa transferurilor, putea cel puţin să ocupe locul 3, care să-i permită să susţină meciurile de baraj pentru promovarea în Liga
1.
La un moment dat, Chindia a fost pe primul loc şi Marcel Gheorghe susţinea că obiectivul echipei este clasarea pe locurile 1-6. Cred că a vrut să zică locurile 5-6, dar s-a fâstâcit.
Echipa antrenată de Nicu Croitoru a dat multe rateuri organizatorice şi sportive.
Şi pentru sezonul viitor, oficialii Chindiei sunt foarte rezervaţi în privinţa obiectivului. E clar că vor pleca şi vor veni jucători. Au fost reconfirmaţi antrenorii Nicu Croitoru, Sică Bârdeş, Cosmin Lunescu. Se va face un cantonament centralizat la Mogoşoaia, la Centru Naţional al FRF.
De asemenea, pe agenda de lucru a lui Nicu Croitoru, figurează mai multe meciuri amicale, unele fiind stabilite încă de pe acum, cu adversare tradiţionale.
Roş-albaştrii vor efectua controlul medical la Bucureşti.
Deocamdată, golgheterul Chindiei, Cristi Cherchez (19 goluri marcare) va rămâne la echipa de lângă Turnul Chindiei. Nici mijlocaşul-atacant, Cristi Neguţ, nu are oferte concrete.
Liga a 2-a va pleca la drum cu 18 echipe, dacă nu se va ivi ceva neprevăzut. Nu vor lipsi insolvenţele, dispariţii, instabilitate, reinserţii de jucători refuzaţi în Liga 1 dar şi străini.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro