CHINDIA A FĂCUT SPECTACOL LA MARGINEA ŢĂRII Olimpia Satu Mare – Chindia Târgovişte 1-3 (0-3)

Mihai ROŞOIU

Stadion: Olimpia (Satu Mare – Satu Mare). Au marcat: Sergiu Jurj (90+1) – Liviu Mihai (12′, 45′) Georgian Honciu (25′) Olimpia: Fl. Muntean – Duruş, Hlinca, Cr. Munteanu, Bura – Villand – Vas. Pop, D. Muntean, Brata (cpt.), Miholca – Lusamba Rezerve neutilizate:Fl. Achim, R. Rus, Szasz, Nemeş.
Chindia: I. Popescu – Martac, D. Ispas, Vătavu, D. Ciobotariu – Pencea, Honciu (cpt.), L. Mihai, Crinel Stoica – Nisipeanu, Cherchez Rezerve neutilizare: Meilă, Acasandrei, Cr. Matei, Bâftoi.
Arbitru: Denis Haidiner (Hunedoara); Asistenţi: Iulian Szekely (Cluj-Napoca) şi Marius Bălan (Dej).
Prima mare ocazie a fost cea a oaspeţilor, Honciu (min 4) singur în faţa porţii a trimis cu latul pe lângă poartă. A doua ocazie a fost finalizată cu succes de Liviu Mihai (min 12) care a marcat la colţul careului de 6 metri printre picioarele lui Muntean.
Sătmărenii şi-au creat câteva ocazii, însă nu foarte clare, Brata (min 13) a executat o lovitură liberă puţin peste vinclu, iar Muntean (min 18) a şutat în plasa laterală. După aceste două şanse irosite, Chindia a înscris şi cel de-al doilea gol, Cherchez a executat un corner, Vătavu a trimis balonul în transversală, mingea a sărit la Honciu (min 25) care a trimis simolu în plasa porţii ardelene.
O altă ocazie uriaşă a celor de la Târgovişte a avut-o Cherchez (min 32) care a şutat în transversală, iar câteva minute mai târziu, a şutat puternic de la 22 metri, dar Florin Muntean a reţinut. Înainte de a intra la vestiare, jucătorii Chindiei au înscris şi golul cu numărul trei. Liviu Mihai a primit o centrare de pe dreapta care l-a ajutat să înscrie de la 6 metri.
Repriza secundă a fost dominată tot de echipa oaspete, Cherchez (min 54) a trecut uşor de trei jucători ai Olimpiei, a reuşit să treacă şi de portarul Şuta şi a trimis mingea spre poarta goală, dar Duruş a fost pe fază şi a respins în corner.
Andrei Şerban (min 67) a căutat golul al patrulea printr-un şut violent de la 16 metri pe care Şuta l-a respins de la vinclu. Chindia a rămas în zece oameni după ce Denis Ispas a văzut cel de-al doilea cartonaş galben pentru tragere de timp, a întârziat 30 de secunde o lovitură liberă de la mijlocul terenului.
La finalul partidei, sătmărenii au reuşit să înscrie şi golul de onoare, Brata a şutat la poartă, Popescu a respins pâna la Jurj care a înscris unicul gol al Olimpiei. Sursa: www.satumareonline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ASTA E ATITUDINEA CORECTĂ UVT Agroland Timisoara - CSM Targoviste 1-3 (24:26, 21:25, 25:19, 16:25)

Voleibalistele de la Agroland au pierdut cu 3-1 cu CSM Târgovişte pe teren propriu, după un meci în care valorile de pe hârtie nu au putut fi răsturnate, deşi au fost multe momente strânse. Pentru echipa lui Bogdan Paul este a treia înfrângere în şapte runde, bilanţ bun în cazul […]