Published On: lun, nov. 27th, 2017

CHINDIA A FĂCUT SPECTACOL LA MARGINEA ŢĂRII Olimpia Satu Mare – Chindia Târgovişte 1-3 (0-3)

nichiduta.ro

Stadion: Olimpia (Satu Mare – Satu Mare). Au marcat: Sergiu Jurj (90+1) – Liviu Mihai (12′, 45′) Georgian Honciu (25′) Olimpia: Fl. Muntean – Duruş, Hlinca, Cr. Munteanu, Bura – Villand – Vas. Pop, D. Muntean, Brata (cpt.), Miholca – Lusamba Rezerve neutilizate:Fl. Achim, R. Rus, Szasz, Nemeş.
Chindia: I. Popescu – Martac, D. Ispas, Vătavu, D. Ciobotariu – Pencea, Honciu (cpt.), L. Mihai, Crinel Stoica – Nisipeanu, Cherchez Rezerve neutilizare: Meilă, Acasandrei, Cr. Matei, Bâftoi.
Arbitru: Denis Haidiner (Hunedoara); Asistenţi: Iulian Szekely (Cluj-Napoca) şi Marius Bălan (Dej).
Prima mare ocazie a fost cea a oaspeţilor, Honciu (min 4) singur în faţa porţii a trimis cu latul pe lângă poartă. A doua ocazie a fost finalizată cu succes de Liviu Mihai (min 12) care a marcat la colţul careului de 6 metri printre picioarele lui Muntean.
Sătmărenii şi-au creat câteva ocazii, însă nu foarte clare, Brata (min 13) a executat o lovitură liberă puţin peste vinclu, iar Muntean (min 18) a şutat în plasa laterală. După aceste două şanse irosite, Chindia a înscris şi cel de-al doilea gol, Cherchez a executat un corner, Vătavu a trimis balonul în transversală, mingea a sărit la Honciu (min 25) care a trimis simolu în plasa porţii ardelene.
O altă ocazie uriaşă a celor de la Târgovişte a avut-o Cherchez (min 32) care a şutat în transversală, iar câteva minute mai târziu, a şutat puternic de la 22 metri, dar Florin Muntean a reţinut. Înainte de a intra la vestiare, jucătorii Chindiei au înscris şi golul cu numărul trei. Liviu Mihai a primit o centrare de pe dreapta care l-a ajutat să înscrie de la 6 metri.
Repriza secundă a fost dominată tot de echipa oaspete, Cherchez (min 54) a trecut uşor de trei jucători ai Olimpiei, a reuşit să treacă şi de portarul Şuta şi a trimis mingea spre poarta goală, dar Duruş a fost pe fază şi a respins în corner.
Andrei Şerban (min 67) a căutat golul al patrulea printr-un şut violent de la 16 metri pe care Şuta l-a respins de la vinclu. Chindia a rămas în zece oameni după ce Denis Ispas a văzut cel de-al doilea cartonaş galben pentru tragere de timp, a întârziat 30 de secunde o lovitură liberă de la mijlocul terenului.
La finalul partidei, sătmărenii au reuşit să înscrie şi golul de onoare, Brata a şutat la poartă, Popescu a respins pâna la Jurj care a înscris unicul gol al Olimpiei. Sursa: www.satumareonline.ro

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro