Published On: joi, apr. 20th, 2017

Cherchez şi-a dribalt adversarii pe toate feţele A marcat două goluri şi a dat o bară

nichiduta.ro

În partida din runda a 28-a, CS Mioveni, Cristi Cherchez a stat pe banca de rezervă pe toată durata meciului şi Chindia a pierdut cu 2-0 (Rădescu 43 şi Neagoe 45). Cu FC Braşov, Cherchez a făcut parte din garnitura de start şi a făcut prăpăd în liniile echipei de la poalele Tâmpei. A dat de pământ cu Băjan, i-a driblat pe toate feţele pe fundaşii centrali Şerban şi Paverlovici. Mai mult, a scos un penalty (35), pe care tot el l-a transformat şi a marcat un gol. A mai trimis balonul odată în bară (23), după ce l-a dublat de două ori pe Şerban. Jocul braşovenilor a fost mai neputiincioe ca niciodată. Au fost impresionaţi de tupeul „Lăncierilor” târgovişteni. Antrenorii „Stegarilor”, Cornel Ţălnar şi Florentin Petre aveau aliura unor oameni care nu şi-au băut la timp cafeau de dimineaţă.
Chindia a învins cu 4-0 (Pătru 29, Cherchez 36, 47, Nisipeanu 79) şi îşi face calcule. Jucătorul meciului a fost Cristi Cherchez, care a fost pasator generos şi marcator. Are 16 goluri în această ediţie de campionat. Este un jucător de rasă, iar atunci când nu joacă, se vede. Poate juca uşor în Liga întâi.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro