Cherchez a lăsat o impresie agreabilă Visează la o mutare în Liga Întâi sau în străinătate

A.l.

cherchez„Perla” Curţii Domneşti, Cristi Cherchez, va continua la Chindia, cel puţin până în iarnă.
Dinamo rămâne doar o amintire. Totuşi, golgheterul Chindiei (17 goluri în ediţia trecută de campionat) are vise mari în privinţa unei mutări în Liga Întâi sau a unui viitor transfer în străinătate, mai ales că e monitorizat de Guingamp (Liga Întâi din Franţa). Clubul din Hexagon a vrut să-l ia în probe pentru o perioadă, lucru cu care n-au fost de acord oficialii echipei din Vechea Cetate de Scaun. Voiau un transfer direct. E corect!
Chindia l-a pierdut pe Dani Popa, plecat în „Groapa” din şoseaua Ştefan cel Mare, la Dinamo. A rămas în atac doar cu Cherchez şi Neguţ sau Nisipeanu, dacă va fi utilizat.
Cristi Cherchez este jucătorul determinant de la Chindia. Este omul care poate aduce multe puncte în contul echipei de pe malul drept al Ialo-miţei.
Suporterii roş-albaştrilor vor o prestaţie mai legată, mai curajoasă, mai spectaculoasă. Evoluţia „Lăncie-rilor” târgovişteni în stagiunea trecută ne-a plăcut, dar ratarea locului 1 sau 2 ne-a durut mult şi că s-a datorat unui singur punct.
Acum, Chindia e o echipă riguroasă, care arată hărnicie. Nu e vreun uragan, dar va fi printre protagonistele stagiunii viitoare, care începe sâmbătă, 6 august. Trebuie să-şi dea drumul la joc, să ia puncte şi, dacă poate, să facă spectacol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Zidăroiu şi "Stego" s-au măsurat în declaraţii şi avocaţi şi chiar maşini Şi-au scris mesaje ironice şi "favoruri" otrăvite

Meciul dintre Gaz Metan Finta şi Unirea Bucşani s-a disputat pe 27 martie şi în teren a fost 3-0 pentru echipa din Finta. Oficialii din Bucşani au depus contestaţie la Comisia de Competiţii şi Disciplină, apoi au cerut dreptate la Apel pentru ca mai târziu speţa să apară pe masa […]