CF Brăila – Chindia Târgovişte Mâine, ora 11.00

Mihai ROŞOIU

chindiaDivizionara B dâmboviţeană debutează în retur cu o partidă extrem de dificilă în compania echipei aflate pe locul al doilea în clasamentul seriei întâi, CF Brăila. Chindia s-a pregătit la Snagov pentru ultima parte a sezonului, însă instabilitatea financiară nu oferă liniştea necesară unui parcurs cât mai bun al roş albaştrilor. Până acum conducerea grupării de lângă Turnul Chindiei nu a făcut nicio achiziţie notabilă, singurii jucători sosiţi în iarnă fiind Şeran şi Stelea jr. E greu de crezut că vreunul dintre cei doi se vor regăsi pe lista titluarilor din partida de la malul Dunării, însă Eusebiu Tudor trebuie să improvizeze pentru a suplini absenţa lui Mădălin Mihăescu, jucător suspendat 8 etape. Nici Sorin Buşu nu va fi în lotul Târgoviştei pentru deplasarea din acest weekend, acesta urmând să-şi ispăşească etapa de suspendare după eliminarea din partida cu Slobozia.
Partida dintre CF Brăila şi Chindia se va juca duminică, de la ora 11.00, şi va fi transmisă în direct de postul Dolce Sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PRIMUL MECI LA INDIAN WELLS

Două dintre cele cinci românce calificate în turul secund la Indian Wells vor juca diseară pentru caificarea în optimile de finală. Sorana Cîrstea a jucat aseară primul meci de la Indian Wells. Târgovişteanca a întâlnit-o în turul doi pe iberica Anabel Medina Garrigues. Un meci în care românca porneşte ca […]