Cezar Preda despre PNL Dâmboviţa: „Echipa are un potenţial uriaş !”

0 0

CEzAR PREDACezar Preda a avut o primă întâlnire cu reprezentanţii presei locale, în calitate de preşedinte al PNL Dâmboviţa. Noul lider al liberalilor dâmboviţeni a avut un discurs echilibrat, prin care a punctat câteva direcţii de acţiune, în perspectiva alegerilor parlamentare din toamna viitoare. Un mesaj important în ce priveşte viitorul organizaţiei este acela că n-a venit nici să critice, nici să dea oameni jos din funcţii: „Toţi liberalii şi pe cei care gândesc liberal îi vreau în PNL. La mine nu există fost PDL sau fost PNL.” Cezar Preda a exprimat opinia că Dâmboviţa de centru-dreapta este mai puternică decât stânga, a susţinut că echipa PNL va fi mărită şi că are un potenţial uriaş, care nu trebuie decât exploatat. Aspect foarte important, până pe 15 august vor trebui făcute propunerile de candidaţi, noul şef al PNL Dâmboviţa fiind de părere că lista va cuprinde exclusiv oameni din interiorul organizaţiei.
Nu în ultimul rând, preşedintele Cezar Preda vede în PSD Dâmboviţa singurul adversar politic şi a susţinut că nu va jigni pe nimeni şi nici nu va ataca pe cineva fără argumente.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CJAS Dâmboviţa a deschis agenda de contractare a serviciilor medicale pentru 2016

La Casa de Asigurări de Sănătate Dâmboviţa a fost deschisă agenda de contractare pe 2016, pe toate domeniile de asistenţă medicală. Potrivit calendarului prezentat de directorul Niculina Sandu, până pe 15 iulie furnizorii trebuie să îşi depună dosarele. Acestea vor fi analizate, după prima evaluare vor putea fi depuse eventuale […]