Cezar Preda, deputat: ” Vom continua guvernarea, fie că vom avea alegeri anticipate, fie că alegerile vor avea loc la termen”

Deputatul Cezar Preda dă asigurări că „PNL rămâne fidel promisiunii făcute românilor, de a organiza alegeri anticipate. Pentru realizarea acestui deziderat, este necesară, potrivit Constituţiei, respingerea a două propuneri de premier. Parlamentarii PNL vor vota împotriva acestor propuneri, având ca obiectiv declanşarea alegerilor anticipate. Spre deosebire de PSD, Partidul Naţional Liberal a dovedit că este pregătit să guverneze pentru binele românilor. Vom continua guvernarea, fie că vom avea alegeri anticipate, fie că alegerile vor avea loc la termen”, a scris deputatul Cezar Preda pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviţa: 720 locuri de muncă disponibile

Potrivit informaţiilor furnizate de agenţii economici, privind locurile de muncă vacante, în baza de date Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa sunt înregistrate la această dată 720 locuri de muncă, din care 26 pentru persoanele cu studii superioare şi 473 care se adresează persoanelor calificate în diverse meserii. […]