Cezar Preda, deputat PNL: „Trebuie să avem grijă de profesori”

Debutul de an şcolar în condiţiile pan-demiei de COVID-19 a fost, firesc, unul dintre subiectele abordate astăzi de deputatul liberal de Dâmboviţa Cezar Preda. Acesta a atras atenţia asupra marilor deosebiri dintre şcolile din mediul urban, cele din Bucureşti, spre exemplu, care dispun de resurse suficiente şi condiţiile din scolile rurale. Un alt semnal transmis de experimentatul parlamentar a vizat sănătatea dascălilor, o categorie profesională extrem de expusă în această perioadă:
„Am văzut dimineaţă, cât de veseli merg copiii la şcoală şi îmi dau seama cât de apăsătoare este responsabilitatea deci-denţilor, a guvernanţilor. Nu e uşor, pentru că toată răspunderea, mai ales fiind două campanii politice, şi în septembrie şi în decembrie, este aruncată fără nicio rezervă pe guvern.”
Deputatul Cezar Preda a mai semnalat, pe bună dreptate, că un risc major este acela de a se îmbolnăvi cei care răspund de educaţia copiilor: „Trebuie să avem grijă de profesori. Toată lumea s-a canalizat, bineînţeles, politic, asupra copiilor. Eu aş vorbi foarte mult de dascălii noştri şi de bunicii noştri, pentru că ei sunt cei mai expuşi.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviţa: 339 de locuri de muncă disponibile în această săptămână

În această săptămână, AJOFM Dâmboviţa înregistrează în baza de date 339 de locuri de muncă, din care 19 pentru persoanele cu studii superioare, 264 care se adresează persoanelor calificate în diverse meserii şi 56 de posturi pentru muncitorii necalificaţi.Pentru absolvenţi de studii superioare, angajatorii oferă posturi de şef sector industria […]