Published On: joi, sept. 12th, 2019

Cezar Preda, deputat PNL: Primul pas în „România educată”, atunci când toate şcolile vor avea toalete şi autorizaţii de funcţionare

nichiduta.ro

Deputatul liberal Cezar Preda a avut un comentariu extrem de acid la adresa responsabililor de soarta Învăţământului, cu precădere a celor care au lansat sloganul „România educată”:
„Aşa cum ne-au obişnuit vizionarii Educaţiei în ultimii 30 de ani, nu mai ştim de 15 septembrie, începem şcoala pe 9. Astăzi încep şcoala cei mai puţini români din istoria noastră modernă. Deci copiii sunt din ce în ce mai puţini. Şi deşi unii responsabili ai acestei ţări numesc aceste viziuni „România educată”, eu pot să vă spun că nu am întâlnit la deschiderea de şcoli pe unde am fost decât România autoeducată. Oamenii şi-au luat la revedere de la vizionarii României, de la partidele politice care au schimbat nu ştiu câţi miniştri şi destinele sunt în mâna dascălilor şi părinţilor. Nu mai au nicio aşteptare de la nimeni.
Când vorbeşti de „România educată”, te gândeşti că statul tău, ţara ta face ceva pentru tine. Cred că primul pas în „România educată” e ca toată lumea să ştie că la WC se trage şi apa. Când şcolile vor avea toate toalete şi autorizaţii de funcţionare, e primiul pas făcut în „România educată”.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente