Cezar Preda, deputat PNL: „Încercăm, de la sfârşitul lunii iunie, să dăm un parcurs normal României”

Deputatul Cezar Preda a declarat într-o conferinţă de presă că Partidul Naţional Liberal nu va face alianţe pentru alegerile locale în niciun oraş mare, cu atât mai puţin în Bucureşti: „PNL va candida singur. Pentru că primarul general al capitalei poate să fie noul preşedinte al României peste patru ani. Păi ce facem, noi facem cadouri? (…) Ce face USR acum este un deja-vu. Eu am văzut asta cu PC, cu UNPR, care se agăţau de PSD şi pe urmă ziceau că au grup în Parlament, că au consilieri. De

unde, că toţi erau agăţaţi de PSD. Văd acest lucru acuma şi cred că nu există cale de întoarcere. PSD nu va avea ce face decât să accepte această situaţie de anticipate, le facem şi încercăm, din sfârşitul lunii iunie, să dăm un parcurs normal României”.
Referitor la situaţia politică locală, deputatul Cezar Preda a precizat că sunt în curs de finalizare sondările pentru stabilirea candidaţilor şi a exprimat opinia că pNl va câştiga alegerile în Dâmboviţa, cu condiţia să nu facă greşeli iar ceilalţi să nu se alieze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dpt. Oana Vlăducă (Pro România), îl taxează dur pe Ludovic Orban: "Un om pentru care instituţia Parlamentului nu înseamnă nimic!"

„Camera Deputaţilor a adoptat săptămâna trecută proiectul de lege care prevede majorarea valorii nominale a tichetelor de masă de la 15,18 lei la 20 de lei. Votul este decizional, astfel că propunerea legislativă merge la promulgare, la şeful statului, a amintit deputatul Pro România Oana Vlăducă, într-o conferinţă de presă. […]