Published On: joi, dec. 14th, 2017

Cetina şi coroniţe de brad, confiscate de poliţişti

nichiduta.ro

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni au desfăşurat o acţiune pe raza de competenţă, pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor ce se comit în domeniul operaţiunilor cu material lemnos.
Astfel, poliţiştii au depistat un bărbat de 38 de ani, din Moroeni, în timp ce transporta cu o autoutilitară 100 de kilograme de cetină, pentru care nu deţinea documente justificative de provenienţă şi transport.
De asemenea, poliţiştii au oprit în trafic un autoturism condus de o femeie de 30 de ani.
În urma controlului autovehiculului, au fost descoperite aproape 200 de coroniţe de brad, a căror provenienţă nu a putut fi justificată.
Poliţiştii au procedat la sancţionarea contravenţională a celor două persoane, iar bunurile au fost ridicate în vederea confiscării.
Pentru descurajarea persoanelor care taie şi comercializează ilegal material lemnos, poliţiştii recomandă cetăţenilor să achiziţioneze pomi de Crăciun numai din zonele special amenajate şi autorizate.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro