Cetina şi coroniţe de brad, confiscate de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni au desfăşurat o acţiune pe raza de competenţă, pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor ce se comit în domeniul operaţiunilor cu material lemnos.
Astfel, poliţiştii au depistat un bărbat de 38 de ani, din Moroeni, în timp ce transporta cu o autoutilitară 100 de kilograme de cetină, pentru care nu deţinea documente justificative de provenienţă şi transport.
De asemenea, poliţiştii au oprit în trafic un autoturism condus de o femeie de 30 de ani.
În urma controlului autovehiculului, au fost descoperite aproape 200 de coroniţe de brad, a căror provenienţă nu a putut fi justificată.
Poliţiştii au procedat la sancţionarea contravenţională a celor două persoane, iar bunurile au fost ridicate în vederea confiscării.
Pentru descurajarea persoanelor care taie şi comercializează ilegal material lemnos, poliţiştii recomandă cetăţenilor să achiziţioneze pomi de Crăciun numai din zonele special amenajate şi autorizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Apelarea abuzivă a numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112, sancţionată

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa atrage atenţia cetăţenilor: Apelarea abuzivă a numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau alertarea falsă a agenţiilor specializate de intervenţie constituie contravenţii şi se sancţionează cu amendă de la 500 lei la 1.000 lei. Ieri, 12 decembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au […]