Published On: vin, ian. 26th, 2018

CETĂŢENII NEMULŢUMIŢI AU LUAT CU ASALT CONSILIUL LOCAL VĂCĂREŞTI

nichiduta.ro

Consiliul Local Văcăreşti s-a reunit în şedinţă ordinară, lucrările au fost deschise de primarul comunei, Romică Stoica. A fost o şedinţă destul de aprinsă şi asta pentru că mai mulţi cetăţeni din satul Bungetul de Jos şi zona Bărbuleşti au venit la şedinţă, nemulţumiţi fiind de faptul că drumurile sunt impracticabile, nu au apă potabilă, strictul necesar pentru o comună care tinde să se alinieze standardelor europene, deşi oamenii sunt cu taxele şi impozitele la zi.
Mai mult, cetăţenii şi-au arătat nemulţumirea şi despre faptul că absorţia fondurilor europene în comună este zero şi asta pentru că nu există un department special în cadrul Primăriei Văcăreşti care să se ocupe de proiectele europene. Primarul Romică Stoica a spus că există o doamnă care se ocupă de proiectele europene însă are mai multe funcţii, una fiind cea de casier.
Problema drumurilor, care în acestă perioadă sunt impracticabile din cauza noroaielor, a fost un subiect destul de aprins. Edilul Romică Stoica încercând să ţină piept nemulţumirilor cetăţenilor.
La finalul şedinţei cetăţenii au avut un mesaj foarte clar şi anume să dea dovadă de transparenţă în cheltuirea banului public, să comunice în permanenţă cu cetăţenii şi să rezolve problemele stringente legate de drumuri şi reaţeaua de apă. Edilul Romică Stoica a ţinut să puncteze un lucru foarte clar şi anume că oamenii au în mare parte dreptate. Mai mult, edilul sa angajat că anul acesta din bugetul local va asfalta drumul din Bărbuleşti iar în cel mai scurt timp va face demersuri să obţină finanţare prin PNDL 2 şi pentru Drumul Comunal 39 care trebuie urgent asfaltat.
Locuitorii comunei Văcăreşti au nevoie de o administraţie eficientă şi transparentă precum şi de informaţii despre ceea ce se întâmplă în comuna lor.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro