Published On: mar, apr. 3rd, 2018

Cerere model pentru autorizaţia de mediu necesară submăsurilor 6.1 şi 6.3 din PNDR 2020

nichiduta.ro

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale a publicat pe pagina oficială de internet un model de cerere pentru emiterea autorizaţiei de mediu pentru beneficarii submăsurilor (sM) 6.1 -Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri şi 6.3 -Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 -2020 (PNDR 2020). Modelul de cerere este disponibil în cadrul secţiunii „Informaţii Utile”, subsecţiunea „Tipizate”.
„Ca urmare a solicitărilor venite din partea beneficiarilor submăsurilor 6.1 si 6.3, prin care ni s-au semnalat problemele întâmpinate în obţinerea documentelor de mediu pentru depunerea ultimei tranşe de plată, am stabilit în cadrul unei întâlniri cu reprezentanţii ai Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului şi ai Gărzii Naţionale de Mediu să punem la dispoziţia beneficiarilor noştri modelul de cerere pentru emiterea autorizaţiei de mediu, agreat de către aceste instituţii. Doar având un dialog permanent şi deschis cu beneficiarii PNDR 2020 şi cu instituţiile statului care au atribuţii în implementarea proiectelor finanţate din fonduri europene, putem veni în sprijinul tuturor acelor beneficiari care ne semnalează dificultăţi în implementarea proiectelor.” a precizat Directorul general adjunct al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, Daniel CRUNŢEANU.
De la demararea PNDR 2020 şi până în prezent, AFIR a încheiat 9.753 de contracte de finanţare cu tinerii fermieri (sM 6.1), în valoare de peste 400,4 de milioane de euro şi a acordat plăţi către aceştia în valoare de 305,7 milioane de euro. De asemenea, pentru dezvoltarea fermelor mici (sM 6.3), AFIR a semnat 5.579 de contracte de finanţare în valoare de aproximativ 83,7 milioane de euro. Valoarea plăţilor efectuate către micii fermieri este de peste 59,2 milioane de euro, până în acest moment.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro