Published On: mie, nov. 29th, 2017

Cerere mare de locuinţe în Târgovişte

nichiduta.ro

Pe lângă cele 146 de apartamente care vor fi finalizate în Cartierul Sagricom, în următorii doi ani, autorităţile locale şi judeţene intenţionează să promoveze noi proiecte pentru construcţia de unităţi locative în zona fostei unităţi militare de la gară şi în Cartierul Priseaca.
Primarul Cristian Stan spune că aceste proiecte sunt justificate în primul rând prin cererea mare de locuinţe cu care se confruntă administraţia publică locală. Acesta a menţionat şi faptul că a fost actualizată lista în urma reverificării solicitărilor. Această activitate, destul de laborioasă, a fost absolut necesară întrucât, după atâţia ani de aşteptare, mulţi dintre titularii cererilor nu mai îndeplineau criteriile iar mulţi nu mai erau interesaţi. Cele mai multe solicitări se înregistrează, în continuare, pentru repartizarea de imobile construite prin Agenţia Naţională a Locuinţei.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro