Cercetaţi pentru comiterea unor infracţiuni la regimul rutier

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Târgovişte au depistat, pe raza localităţii Matraca, un bărbat de 44 de ani, în timp ce conducea un autoturism, deşi avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce.
Totodată, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Moreni au surprins, pe raza localităţii Valea Lungă, un bărbat de 27 de ani, din judeţul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism, fără a avea acest drept, conducătorul auto prezen-tându-le poliţiştilor un permis de conducere provizoriu, eliberat de autorităţile din Marea Britanie.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii unor infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie prin unitatea de parchet competentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A doua sesiune a examenului naţional de Bacalaureat 2020 se va desfăşura în perioada 24 august - 5 septembrie

Calendarul sesiunii august-sep-tembrie 2020 a examenului naţional de Bacalaureat a fost aprobat prin ordin de ministru şi transmis spre publicare în Monitorul Oficial.Potrivit ordinului, înscrierea candidaţilor este programată în intervalul 13 -24 iulie. Documentele-tip de înscriere -completate şi semnate – pot fi depuse la secretariatele unităţilor de învăţământ-centre de examen […]