Cercetaţi pentru comiterea de infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Cobia au surprins un tânăr din localitate, în timp ce conducea un moped, deşi nu poseda permis de conducere. Din verificări, poliţiştii au stabilit că mopedul nu era înregistrat în circulaţie.
De asemenea, un bărbat de 28 de ani, din Târgovişte, a fost depistat de poliţişti, pe raza localităţii Răzvad, în timp ce conducea un autoturism radiat din circulaţie şi fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În urma testării cu aparatul

etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie a cărei valoare a fost sub limita de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Totodată, un bărbat de 26 de ani, din Picior de Munte, a fost surprins, pe raza municipiului Târgovişte, conducând un autoturism care nu avea montate plăcuţele cu numărul de înmatriculare. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constat că acesta nu era înmatriculat în România, fiind pus în circulaţie de un tânăr, din Picior de Munte, care ar fi avut cunoştinţă despre acest lucru.
Un alt bărbat, aflat

sub influenţa substanţelor psihoactive, a fost depistat la volanul unui autovehicul, în Târgovişte. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice.
Pe numele tuturor bărbaţilor, poliţiştii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii de infracţiuni contra siguranţei pe drumurile publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANUNŢURI

ANUNŢURI