Published On: joi, iul. 12th, 2018

Cercetată de poliţişti pentru furtul unor bunuri dintr-un magazin

nichiduta.ro

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni au identificat principala bănuită de comiterea infracţiunii de furt, în persoana unei femei de 63 de ani, din localitate.
In sarcina acesteia s-a reţinut că, la data de 06 iulie a.c., în timp ce se afla într-un supermarket din Fieni, ar fi sustras mai multe produse alimentare, trecând pe lângă casele de marcat fără să le achite. Faţă de cea în cauză, se continuă cercetările pentru comiterea infracţiunii de
furt.
Pentru a preveni sustragerea unor bunuri din magazine, poliţia recomandă agenţilor economici:
– In magazinele cu autoservire, este necesară amenajarea unor rafturi unde vor fi depozitate bagajele voluminoase ale clienţilor, care vor fi supravegheate de un angajat.
– Acordaţi atenţie sporită persoanelor care pot ascunde sub vestimentaţie diverse produse. – In magazinele unde există raioane de îmbrăcăminte şi cabine de probă, personalul care supraveghează trebuie să manifeste prudenţă maximă şi să nu permită accesul în cabina de probă cu mai multe sortimente de îmbrăcăminte.
– Raioanele cu articole de mare valoare cum sunt bijuteriile, aparatura electronică etc., trebuie amplasate cât mai departe de ieşirea din magazin, în expoziţii închise sau în spatele tejghelelor.
– Inainte de închiderea magazinului, controlaţi toate raioanele pentru a nu oferi posibilitatea vreunei persoane să rămână înăuntru.
– Amplasaţi, în special în locurile cu risc ridicat, plăcuţe cu mesaje de avertizare prin care se informează publicul cu privire la existenţa unui sistem de monitorizare şi supraveghere.
– Nu păstraţi sume mari de bani în casele de marcat şi nu oferiţi informaţii referitoare la paza societăţii unor persoane necunoscute!

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro