Cercetat pentru conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Dâmboviţa au oprit pe DN 71, pe raza localităţii Mircea Vodă, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din Bucureşti.În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cel în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Totodată, tânărul le-a prezentat poliţiştilor un permis de conducere eliberat de autorităţile italiene, despre care există suspiciuni rezonabile că ar fi fals.
Pe numele lui, a fost întocmit dosar penal. Vă reamintim că, în conformitate cu prevederile Codului Penal, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul ori a unui tramvai de către o persoană care nu posedă permis de conducere constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea a făcut o vizită în judeţul Dâmboviţa

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, s-a aflat la sfărşitul săptămânii trecute în judeţul Dâmboviţa, prilej cu care a vizitat Spitalul Orăşenesc Pucioasa, Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte şi Spitalul Municipal Moreni.Pe parcursul vizitei, ministrul Sănătăţii a fost însoţit de vicepreşedintele Senatului, Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Daniel Comănescu, vicepreşedintele […]