Published On: lun, iun. 11th, 2018

Cele două zile de weekend la Festivalul Babel, foarte pline

nichiduta.ro

Sâmbătă, seria spectacolelor s-a deschis la Muzeul de Istorie, de la ora 17:00, cu Bring your own SSIP in Romania, o producţie a companiei coreene HaVokA Project care abordează teme sociale şi personale într-o societate care îşi caută permanent echilibrul.
De la ora 19:00, în Sala Mare, Antigona, de la Teatrul Al. Davila din Piteşti, un titlu pus în scenă chiar de Mc Ranin. Miza a fost mare cu un astfel de personaj din tragedia antică într-un astfel de festival precum Babel.
În Piaţa Mihai Viteazul, Django a însufleţi din nou atmosfera, în timp ce o altă Antigonă, venită tocmai din Coreea de Sud, a companiei Tot Value Theatre a fost pusă în scenă. Viziunea a fost complet alta, întrucât spectacolul se numeşte Recviem pentru Antigona.
Tot la Casa Sindicatelor a avut loc spectacolul de la ora 22:00, care fusese anunţat pentru Curtea Domnească. Un spaţiu neconvenţional, dar foarte potrivit pentru Da alma ş barca do inferno (De la suflet la barca iadului) al companiei portugheze Comuna Teatro de Pesquisa, un spectacol metaforic, un basm pentru oameni mari.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro