Cele două zile de weekend la Festivalul Babel, foarte pline

Sâmbătă, seria spectacolelor s-a deschis la Muzeul de Istorie, de la ora 17:00, cu Bring your own SSIP in Romania, o producţie a companiei coreene HaVokA Project care abordează teme sociale şi personale într-o societate care îşi caută permanent echilibrul.
De la ora 19:00, în Sala Mare, Antigona, de la Teatrul Al. Davila din Piteşti, un titlu pus în scenă chiar de Mc Ranin. Miza a fost mare cu un astfel de personaj din tragedia antică într-un astfel de festival precum Babel.
În Piaţa Mihai Viteazul, Django a însufleţi din nou atmosfera, în timp ce o altă Antigonă, venită tocmai din Coreea de Sud, a companiei Tot Value Theatre a fost pusă în scenă. Viziunea a fost complet alta, întrucât spectacolul se numeşte Recviem pentru Antigona.
Tot la Casa Sindicatelor a avut loc spectacolul de la ora 22:00, care fusese anunţat pentru Curtea Domnească. Un spaţiu neconvenţional, dar foarte potrivit pentru Da alma ş barca do inferno (De la suflet la barca iadului) al companiei portugheze Comuna Teatro de Pesquisa, un spectacol metaforic, un basm pentru oameni mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Oraşul Pucioasa găzduieşte expoziţia "Germana - limba marilor idei"

Ambasada Republicii Federale Germania şi DAAD (Serviciul German pentru Schimburi Academice), în calitate de organizatori, a lansat campania „Germana – limba marilor idei”. Campania, care are ca scop promovarea studiului limbii germane, beneficiază de sprijinul a 20 de personalităţi din România, care vorbesc această limbă şi al căror destin profesional […]