„CEL MAI PUTERNIC POMPIER”

La Şcoala Gimnazială „Pictor Nicolae Grigorescu” Titu s-a desfăşurat faza pe inspectorat a competiţiei „Cel Mai Puternic Pompier”.Cei 13 concurenţi înscrişi în concurs au avut de susţinut două probe practice: cu aparat de respirat şi fără aparat de respirat. A fost o competiţie disputată, desfăşurată în spiritul fair-play-ului şi colegialităţii, competitorii fiind încurajaţi de elevii şcolii, care au urmărit cu mare interes şi admiraţie evoluţia pompierilor. În urma desfăşurării probelor de concurs, rezultatele au fost următoarele: Categoria sub 35 ani: Locul I – sg.maj. Oncescu Ion -Detaşamentul de pompieri Pucioasa; Locul II -plt.maj. Măruţă Alexandru Ionuţ -Detaşamentul de pompieri Pucioasa; Locul III – plt.maj. Plop Daniel -Detaşamentul de pompieri Titu. Categoria + 35 ani:
Locul I – plt. adj. Plopeanu Ionel -Detaşamentul de pompieri Titu; Locul II – plt.maj. Simion Victor -Detaşamentul de pompieri Moreni; Locul III – plt. maj. Neacşa Gabriel -Detaşamentul de pompieri Găeşti.
Competiţia a fost organizată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa şi Asociaţia Sportivă a Pompierilor din România (ASPR) sucursala Dâmboviţa, având sprijinul Şcolii Gimnaziale „Pictor Nicolae Grigorescu” Titu, care a pus la dispoziţie locaţia pentru desfăşurarea concursului. Acest concurs are ca obiective: dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă, evaluarea nivelului de pregătire a capacităţii de intervenţie a serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă şi popularizarea, în rândul cetăţenilor, a unor aspecte din activităţile desfăşurate de pompierii militari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Întâlniri interactive în cadrul Proiectului "împreună putem schimba lumea"

În perioada 9-11 aprilie a.c., poliţiştii de prevenire au organizat o serie de întâlniri cu părinţi, cadre didactice şi specialişti din domeniul focus grup, în cadrul Proiectului „Împreună putem schimba lumea”. Interacţiunea de grup a avut ca temă „Bazele comportamentului civilizat”. Într-o atmosferă relaxantă, fiecare participant şi-a expus propriile idei […]