Published On: mar, iun. 6th, 2017

Cel mai frumos loc de joacă din Târgovişte a fost inaugurat pe 1 iunie, lângă Piaţa Vlad Ţepeş

nichiduta.ro

500 de metri pătraţi şi acoperită cu tartan. Aparatele sunt dintre cele mai moderne şi, pe lângă locul de joacă, a fost reamenajat întreg perimetrul ca spaţiu verde, suprafaţa totală fiind de 1500 de metri pătraţi.
A fost modernizat iluminatul public, montat mobilier stradal nou iar zona este Sute de copii din Microraionul XI -zona limitrofă Pieţei Vlad Ţepeş, s-au bucurat de un cadou aparte de ziua lor. A fost inaugurat cel mai frumos loc de joacă din Târgovişte, amenajat pe o platformă circulară, în suprafaţă de supravegheată video.
Cu prilejul inaugurării, primarul Cristian Stan a remarcat faptul că este primul loc de joacă din cele 13 pe care primăria le va amenaja anul acesta. Sunt în lucru încă trei obiective- în Micro VI, pe Strada Arcaşilor, în Cartierul CFR şi în Aleea Trandafirilor iar luna aceasta vor mai fi demarate cel puţin două obiective.
Alături de primarul Cristian Stan, la inaugurare au participat senatorul Adrian Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Alexandru Oprea, Vicepreşedinţii Claudia Gilia şi Alin Manole, vicepri-marii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu, deputatul Oana Vlăduca.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro