Cei mai buni elevi ai liceelor tehnologice se întrec la Târgovişte

Ministerul Educaţiei Naţionale, prin Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa şi cu sprijinul autorităţilor judeţene şi locale organizează în aceste zile, la Târgovişte, etapa naţională a Olimpiadei la discipline din aria curri-culară „Tehnologii”, profil tehnic, domeniul „Construcţii, instalaţii şi lucrări publice”. La eveniment participă 38 elevi de la licee tehnologice din majoritatea judeţelor şi din municipiul Bucureşti, clasele XI – XII, însoţiţi de 22 cadre didactice.
Elevii susţin probele de concurs la Colegiul Economic „Ion Ghica”, proba practică fiind programată mâine, 5 aprilie, începând cu ora 9.00 şi tot mâine va avea loc festivitatea de premiere.
Pe lângă activităţile specifice competiţiei, elevii participanţi, însoţiţi de profesorii lor, vor vizita obiective istorice, culturale şi turistice din municipiul Târgovişte. Olimpiada înseamnă competiţie, măsurarea propriilor performanţe, dorinţa firească de a fi cel mai bun în domeniul de pregătire pentru care fiecare şi-a descoperit vocaţia şi pasiunea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Calendarul activităţilor APIA pentru primirea şi autorizarea cererilor unice de plată

In conformitate cu prevederile Ordinului ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale 15/2018 a fost stabilit calendarul activităţilor Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură pentru primirea, administrarea şi autorizarea cererilor unice de plată în anul 2018. Potrivit prezentului Ordin până pe 15 mai se vor primi cererile unice de plată fără […]