Published On: lun, apr. 8th, 2013

CE SPUNE REGULAMENTUL… C.S. COŢEŞTI, NEPREZENTARE SAU RETRAGERE!

nichiduta.ro

sportŞtim cu toţii câte retrageri şi excluderi s-au produs la nivel naţional numai în acest an competiţional.
în fiecare A.J.F. s-au întâmplat aceleaşi acţiuni, iar A.J.F. DÂMBOVIJA nu putea face notă separată. Şi la noi au fost echipe care s-au retras, altele fiind excluse.
Şi ca să simplific, UTCHIM GĂE~TI nu s-a mai înscris în anul calendaristic 2013, deci nu s-au aplicat vizele respective pe legitimaţii. în acest context nu puteai să o programezi pe UTCHIM GĂE~TI, că nu se înscrisese în campionat pentru partea a doua, pentru cel mult două etape cum spune R.O.A.F.-ul, după care să o excluzi.
UTCHIM GĂE~TI a fost considerată echipă „retrasă”, fapt consemnat de C.C.D. a A.J.F. DÂMBOVIJA. Adresa trimisă de clubul UTCHIM GĂE~TI că nu mai continuă activitatea a fost una „suplimentară”. Acum se discută despre C.S. CONJEŞTI. Este adevărat, A.J.F. a primit o adresă (fără număr de înregistrare) din partea Primăriei CONJEŞTI şi nu din partea clubului C.S. CONJEŞTI (persoană juridică). A.J.F. DÂMBOVIJA a procedat corect, regulamentar, a programat jocul A.S. DOICEŞTI – C.S. CONJEŞTI pentru a se consemna în documente (raport de arbitraj) neprezentarea celor din CONJEŞTI. Conform R.O.A.F., C.C.D. trebuie să constate neprezentarea în două etape, apoi va decide excluderea echipei C.S. CONJEŞTI pentru două neprezentări.
Am dorit să reamintim ce prevede regulamentul în acest caz, deoarece există multe comentarii.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro