Ce spune preşedintele lohannis despre reluarea competiţiilor sportive

Mihai ROŞOIU

Preşedintele României, Klaus Iohan-nis, a susţinut prima conferinţă de presă după startul stării de urgenţă cauzate de pandemia de covid-19. In alocuţiunea sa, Iohannis a vorbit despre relaxarea restricţiilor, inclusiv despre reluarea competiţiilor sportive.
Liderul de la Cotroceni a spus că: „Ştiu că sunt mulţi care vor să se reia competiţiile sportive. Dacă se vor relua, repet: dacă se vor relua, sunt şanse mari să se reia fără spectator. Restricţiile se retrag treptat, pe 15 mai câteva, pe 15 iunie alte câteva, şi mereu cu ochii pe statistică”.
Şi Ligile Naţionale de Baschet Masculin şi Feminin, cât şi toate competiţiile de baschet au fost afectate de pandemia de covid-19.
Dacă în cazul ligilor de fotbal şi handbal se vehiculează anumite termene de reluare a competiţiilor, la baschet nu avem încă prea multe detalii despre o posibilă întoarcere a sportivilor în săli.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ce medicamente se folosesc în România pentru tratarea Covid-19?

Sunt mai multe medicamente care se folosesc în combaterea coronavirusului în România. Tratamentul se aplică şi în funcţie de stadiul bolii, şi în funcţie de simptomatologie, a explicat ministrul sănătăţii, Nelu Tătaru.„Noi nu trebuie să uităm că lucrăm cu un tratament nespecific, off-label, nu avem un tratament specific pentru această […]