CE FACE VIOREL MOLDOVAN ÎN CARANTINĂ

Mihai ROŞOIU

Viorel Moldovan (47 de ani), antrenorul Chindiei Târgovişte, a vorbit astăzi despre modul în care îşi petrece timpul liber, în plină pandemie de coro-navirus şi stare de urgenţă.
Fostul atacant al naţionalei a mărturisit că urmăreşte serialul-documentar „Sun-derland ‘Til I Die”, realizat de cei de la Net-flix.
„Sunt în autoizolare cu toată familia, n-am ce să fac. Mă uit la un documentar pe Netflix despre Sunderland, mi-au dat lacrimile să văd prin ce purgatoriu a trecut acest club. Mă gândeam la toată suflarea fotbalistică, mă gândeam la fani”, a spus Moldovan, la TV Pro X.
„Sunderland ‘Til I Die” e un serial-documentar lansat pe Netflix în 2018. Producţia urmăreşte clubul Sunderland pe durata unui întreg sezon (2017-2018, campionat la finele căruia echipa retrogradează din Championship) şi subliniază ataşamentul necondiţionat al fanilor faţă de club, rămas intact, în ciuda problemelor cu care s-a confruntat echipa, prăbuşită în prezent în League One, al treilea eşalon fotbalistic din Anglia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

FOST PREŞEDINTE DE CLUB, RĂPUS DE CORONAVIRUS

Din păcate, coronavirusul a făcut o victimă şi în lumea voleiului. Fostul preşedinte al formaţiei Unic Piatra Neamţ, Vasile Ouatu, a decedat duminică seară. El este a treia victimă a epidemiei în România. În vârstă de 70 de ani, Vasile Ouatu a susţinut financiar peste 10 ani formaţia feminină de […]