Published On: mar, feb. 18th, 2020

Ce-au luat pe mere, au dat pe pere DUPĂ VICTORIA CU ASTRA, ÎNFRÂNGERE CU VOLUNTARI

nichiduta.ro

FC Voluntari a învins-o pe Chindia Târgovişte, scor 2-1, în primul meci al etapei 25 din Liga 1. Berisha a avut prima ocazie a meciului în minutul 4, însă şutul său de la marginea careului a fost respins de Cojocaru.
Ion Gheorghe a deschis scorul pentru Voluntari în minutul 8. Fotbalistul a scăpat singur cu Moldovan şi l-a învins cu o execuţie la colţul lung. Înainte de pauză, gazdele puteau egala. Ivancic a reluat puţin pe lângă poartă un corner din partea dreaptă.
Chindia a continuat să caute egalarea şi în actul secund, iar acelaşi Berisha a trimis cu capul din 7 metri puţin pe lângă poarta lui Cojocaru. În cele din urmă, târgoviştenii au izbutit golul egalizator. Adrian Ioniţă a marcat cu o lovitură de cap din marginea careului mic, în minutul 83.
Totuşi, cele 3 puncte au revenit la final oaspeţilor. Ţîră a adus a doua victorie consecutivă formaţiei pregătite de Mihai Teja cu reuşita din prelungirile partidei disputate pe „Ilie Oană”.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro