CCIA Dâmboviţa propune un Chestionar al Mediului de Afaceri, privind calitatea serviciilor oferite

Susţinătoare a comunităţii de afaceri, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Dâmboviţa, creatori de business şi club de afaceri, este alături de antreprenori, punându-le la dispoziţie instrumente utile pentru a-şi eficientiza activitatea.
„Ne dorim să vă oferim permanent produse şi servicii de cea mai bună calitate, care să vă ajute în mod real să vă puneţi în practică ideile, să vă dezvoltaţi proiectele, mai ales în această perioadă în care cu toţii ne confruntăm, atât pe scară individuală cât şi comunitară, la nivel social şi economic, cu probleme numeroase şi complicate.
Vă mulţumim că sunteţi parte a Comunităţii Camerei dâmboviţene şi ne dorim cu adevărat să fim partenerul dumneavoastră. Credem că, în orice parteneri-at serios şi de durată, este importantă părerea sinceră a celuilalt şi, în acest context, vă supunem în atenţiei chestionarul anexat al cărui scop este de a face o radiografie a activităţii şi muncii noastre văzute prin prisma dumneavoastră, cu scopul de a ne îmbunătăţi şi dezvolta portofoliul de produse şi servicii, astfel încât echipa noastră să vă ofere ce aveţi nevoie, la momentul potrivit şi la nivelul de calitate aşteptat de dumneavoastră.
Link chestionar: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQ LScU3W8-VaUDhex0sg4MbRK8-AadrsFQOAg9Vqb12YPo7C0oxg/view-form
Vă mulţumim anticipat pentru disponibilitatea dumneavoastră!”, se precizează în comunicatul trimis la redacţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmboviţa: 253 de locuri de muncă disponibile

Potrivit informaţiilor furnizate de agenţii economici, privind locurile de muncă vacante, în baza de date a AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate la această dată 253 de locuri de muncă, din care 28 pentru persoanele cu studii superioare, 183 care se adresează persoanelor calificate în diverse meserii şi 42 de posturi pentru […]