CCIA Dâmbovița facilitează publicarea de anunțuri în Monitorul Oficial

0 0

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița continua să își  diversifice plaja de servicii pe care le pune la dispoziția antreprenorilor. Este și cazul sprijinului pe care îl acordă persoanelor fizice sau juridice care au de publicat diverse anunțuri sau documente în Monitorul Oficial.

“Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița vine în sprijinul dumneavoastră, punându-vă la dispoziție un serviciu nou, destinat, atât persoanelor fizice, cât și celor juridice, privind posibilitatea publicării, simplu și rapid a  anunțurilor în Monitorul Oficial al României, partea a III-a, partea a IV-a şi partea a VI- a.

Monitorul Oficial al României este publicația oficială a statului român, în care se publică actele prevăzute de Constituție, legi, hotărâri, moțiuni, decrete, ordonanțele de urgență, acte normative și alte acte menționate de legea de organizare și funcționare a Monitorului Oficial.

Editarea Monitorului Oficial al României constituie un serviciu public asigurat de către Regia Autonomă „Monitorul Oficial”, care funcționează sub autoritatea Camerei Deputaților”- se precizează în comunicatul instituției.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

În ianuarie și februarie, cuantumul taxei de habitat rămâne la nivelul din 2021

  Consiliul Local Municipal Târgoviște a aprobat proiectul de hotărâre pentru intrarea în vigoare de la 1 martie 2022 a HCL 336/2021, privind stabilirea și aprobarea cuantumului taxei de habitat, cu destinație specială de salubrizare pentru anul 2022. În consecință, pentru lunile ianuarie și februarie, cuantumul taxei de habitat rămâne […]