CAZARMA DE LA VÂRŞEŢ! ULTIMELE ZILE ALE MUNICIPALULUI ÎN SERBIA!

Mihai ROŞOIU

Vârseţ sau Vrsac este al doilea cel mai mare oraş din districtul Banatul de Sud în Voivodina şi este locul pe care echipa echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte l-a ales pentru a se pregăti înainte de începutul unui nou sezon competiţional. Cele 13 jucătoare şi staff-ul tehnic al formaţiei dâm-boviţene s-au aflat aici încă de luni şi au rămas până aseară, după care vor lua drumul României pentru a-şi continua pregătirea la Sala Polivalentă.
ANTRENAMENTE SPARTANE
Exponent al şcolii de antrenori din Serbia, tehnicianul Târgoviştei este un adept declarat al antrenamentelor spartane: „Mai bine suferim acum, decât să o facem în plin sezon. Aveam nevoie de stagiul ăsta pentru a ne încărca bateriile, pentru a sta mai mult timp împreună, pe nutru a fii ceea ce ne dorim să fim”, spune Luka, omul care se declară pe jumătate român.
Şedinţele creionate de antrenorul CSM-ului sunt foarte dificile aplicate pe tehnică, dar şi individualizare. În ciuda cerinţelor staff-ului tehnic, jucătoarele reuşesc să facă faţă cu brio şi să rămână concentrate:
„Toată lumea strânge din dinţi şi trage maxim la toate exerciţiile, Aşa cum se vede şi în video. E clar că le e super greu însă absolut nimeni. Nu comentează, nu se plânge sau nu face rabat de la efort”, spun antrenorii Municipalului, care îşi laudă şi restul staff-ului: „Am venit aici să ne pregătim şi fiecare are sarcini precise pe care şi le îndeplineşte cu stoicism”, spune „principalul” prim-divizionarei dâm-boviţene.
DOUĂ ANTRENAMENTE CU TIMIŞOARA
După stagiul de pregătire din Serbia, jucătoarele Municipalului vor pleca la Timişoara, oraş aflat de 80 de kilometri distanţă de locul în care „portocala mecanică” se află acum. Aici mai au programată o altă zi de antrenamente intense, alături de viitoarea adversară din campionat, Agroland Timişoara: „Nu vor fi jocuri de verificare, ci doar o pregătire comună. Vom testa unele scheme, vom face ca un fel de meciuri şcoală, dar fără scor sau reguli. E important să ne punem la punct unele lucruri”, a dezvăluit Vlaerijan Luka.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANUNŢ

ANUNŢ