Published On: lun, apr. 7th, 2014

Caz rezolvat, obiectiv îndeplinit! CSU Olimpia Braşov – CS Municipal Târgovişte 57-91 (13-27, 17-19, 10-20, 17-25)

nichiduta.ro

csm„In câteva zile ne vom atinge şi cel de-al doilea obiectiv”, anunţa preşedintele Iugulescu într-un interviu pe care l-a acordat în exclusivitate ziarului Dâmboviţa la începutul săptămânii. De fapt, obiectivul echipei de baschet a fost depăşit clar pentru că la începutul sezonului competiţional 2013 – 2014, conducerea fixa ca rezultat obligatoriu prezenţa în play-off-ul competiţiei, respectiv calificarea în play-off. De-acum tot ce depăşeşte acest obiectiv e un mare bonus pe care Dan Fleşeriu şi fetele sale îl vor oferi fanilor din întregul judeţ.
CS Municipal a ajuns în semifinalele Ligii Naţionale de Baschet Feminin după o dublă victorie repurtată în faţa modestei, CSU Olimpia Braşov. Succesul obţinut miercuri la Târgovişte a fost continuat cu o nouă victorie, dar de această dată, mai clară şi mai spectaculoasă. Ca şi jocul unu, cea mai importantă marcatoare a CSM-ului a fost Ancuţa Stoenescu, iar printre marcatoare s-au regăsit, după mai mult timp, Claudia Uşurelu sau Fanni Hutlassa, folosite ceva vreme de tehnicianul vicecampioanei.
După victoria de la Braşov, CSM-ul se pregăteşte pentru duelul cu Alba Iulia, o echipă cu mult peste Olimpia şi considerată, pe bună dreptate, una dintre marile favorite la cucerirea titlului. Alba Iulia conduce la general cu 1 – 0, şi mai are nevoie de o victorie pe terenul celor de la Satu Mare. Meciul al doilea dintre cele două formaţii s-a jucat aseară, după închiderea ediţiei.
În careul de aşi al Ligii Naţionale de Baschet Feminin a ajuns şi ICIM Arad, echipă care a trecut fără mari probleme de a opta clasată la finele sezonului regulat, Danzio Timişoara.
Casetă tehnică
Olimpia Braşov – CSM Târgovişte 57-91 (13-27, 17-19, 10-20, 17-25)
Sala Dumitru Popescu Colibaşi, Braşov.
Au arbitrat: Fabiana Martinescu şi Cosmin Prişcă.
Comisar FRB: Svetlana Drăguşin
Braşov: C. Bartee 20, Z. Kovacevic 11, S. Ursu 9, G. Irimia 7, A. Boltaşu 4, S. Haas 2, V. Erak 2, A. Ferariu 2
Antrenor: Dan Calancea Târgovişte: A. Stoenescu 15, C. Givens 14, J. Smith 14, F. Hutlassa 13, A. Huţanu 13, B. Jones 10, P. Green S, L. Sanford 4, C. Uşurelu 2 Antrenor: Dan Fleşeriu

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro