Cauţi un job? Caută ANOFM!

Ş.E.

locuri de muncaÎn prezent, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă derulează campania de informare „Mai informat, mai multe şanse!” în cadrul proiectului FII INFORMAT!, în scopul creşterii vizibilităţii instituţiei prin promovarea serviciilor oferite clienţilor, potenţialilor clienţi.
„În vederea unei informări cât mai corecte şi actualizate, ANOFM va publica zilnic, prin intermediul unui comunicat de presă, postat pe site-ul instituţiei şi trimis reprezentanţilor mass-media, locurile de munca vacante declarate de angajatori”, a declarat Constanţa Anghel, director AJOFM Dâmboviţa.
„Din data de
22.10.2013 va intra în vigoare noua prevedere introdusă prin Legea nr. 250 din 19 iulie 2013 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă şi pentru modificarea Legii nr. 116/2002 privind prevenirea şi combaterea marginalizării sociale, potrivit căreia, angajatorii au obligaţia informării agenţiilor pentru ocuparea forţei de muncă teritoriale, ocuparea locurilor de muncă vacante care au fost comunicate, în termen de o zi de la data ocupării acestora, în condiţiile legii.
Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot accesa Serviciul Electronic de Mediere a Muncii, http://www.semm.ro/LMV/home.seam sau reţeua de cooperare între serviciile publice de ocupare europene creată pentru facilitarea liberei circulaţii a lucrătorilor în cadrul Spaţiului European şi Elveţia, EURES România, http://eures.anofm.ro/”, a mai conclizionat Constanţa Anghel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Reorganizarea Serviciului de Ambulanţă. Proiectul prevede înfiinţarea a şapte servicii regionale

Potrivit unui proiect de hotărâre de guvern lansat joi, în dezbatere publică de Ministerul Sănătăţii, cele 40 de servicii judeţene de ambulanţă vor fi reorganizate în şapte şervicii regionale, după modelul pilot realizat în 2009 prin comasarea Salvării Bucureşti cu cea din Ilfov. Proiectul de HG prevede înfiinţarea serviciilor regionale […]