Published On: lun, sept. 23rd, 2019

Căutări de amploare la Gura Şuţii unde a dispărut o fetiţă de 11 ani

nichiduta.ro

La ora transmiterii acestei ştiri, o fetiţă de 11 ani din Gura Suţii este dispărută. Este căutată cu elicopterul,drone, câini de urmă, sute de poliţişti, jandarmi,pom-pieri şi voluntari. Sute de poliţişti,jandarmi,pompieri şi voluntari din Dâmboviţa caută o fată de 11 ani din localitatea dâm-boviţeană Gura Suţii, care vineri nu a mai ajuns acasă de la şcoală. Căutările continuă, sunt folosite, pentru găsirea fetei, şi un elicopter şi mai multe drone precum şi câini de urmă. Poliţiştii au fost alertaţi de un tânăr de 27 de ani,în jurul orei 19:33 ( 20 septembrie 2019) că sora în vârstă de 11 ani a dispărut de acasă. A fost dată alarmă generală, mai ales în lumina ultimelor evenimente.
FIERARU MIHAELA-ADRI- ANA era îmbrăcată cu o pereche de blugi de culoare albastra, o bluza cu maneca lunga de culoare gri, pantofi sport de culoare neagra cu rosu. Semnalmente: 1,50 m înălţime, aproximativ 45 de kilograme greutate, ochi căprui, par lung, castaniu.
Persoanele care deţin informaţii utile în vederea depistării minorei sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro