Published On: vin, iun. 28th, 2013

CATEGORIA „ONOARE” REVINE LA 3 SERII

nichiduta.ro

SPORTÎn fiecare an competiţional, A.J.F. DÂMBOVIŢA îşi organizează campionatul după cum consideră mai bine pentru echipele participante, indiferent de categoria valorică în care acestea evoluează.
Anul trecut, la cererea unor conducători de cluburi, A.J.F. Dâmboviţa a „împărţit” categoria ONOARE în 4 serii, pe criterii geografice.
Experienţa căpătată de aceste echipe i-a determinat să constate că tot mai bine era cu vechea formulă de 3 echipe. Unul dintre motive era faptul că se disputau jocuri puţine (22), ceea ce nu convenea jucătorilor.
La cererea mai multor delegaţi, COMITETUL EXECUTIV a luat în discuţie această propunere şi a hotărât să se revină la trei serii în categoria ONOARE, a câte 16 echipe. Liga a 4-a va lua startul cu 18 echipe, iar la PROMOŢIE vor fi 2 sau 3 echipe care se vor înscrie.
Regulamentar o echipă trebuie să dispute minim 22 de meciuri oficiale într-un an com-petiţional.
Deci, în ediţia 20132014, vom avea din nou trei serii în ONOARE, evident, tot pe criteriul geografic, fiecare serie formată din câte 16 echipe. S-a ţinut cont şi de cele trei echipe retrase din Liga a 4-a, COMERŢUL VIIŞOARA, UTCHIM GĂEŞTI şi C.S.
CONŢEŞTI.
Acestea sunt aşteptate ca, până pe 15 IULIE 2013, să se înscrie în categoria ONOARE, dacă doresc. După data de 15 IULIE, dacă acestea nu se vor înscrie, A.J.F. va fi nevoită să completeze locurile cu alte echipe din categoria
PROMOŢIE.
în acest context, vor avea prioritate echipele din categoria PROMOŢIE, să fie promovate, dar în funcţie de baza sportivă.
Sunt câteva echipe în categoria PROMOŢIE care nu au baze sportive foarte bune.
Probabil aceste echipe vor fi promovate, repet, dacă cele 3 formaţii foste în Liga a 4-a nu se vor mai înscrie în competiţie.
Se ştie că noul campionat va începe pe 17 august, cu Liga a 4-a, apoi pe 24, categoriile ONOARE şi PROMOŢIE.
Echipele care au promovat, UNIREA ROMÂNEŞTI, VOINŢA ADÂNCA, SIMANG BILCIUREŞTI, în categoria ONOARE, să se prezinte la A.J.F. pentru legitimarea echipelor de juniori, obligatorii la acest nivel.
Menţionăm că juniori sunt cei născuţi în anul 1995 şi mai mici. Pentru legitimare este nevoie de CERERE TIP, DOUĂ POZE recent făcute, copii carte de identitate sau certificat de naştere, 25 lei.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro