PARTENERIAT PENTRU COPII MAI SĂNĂTOŞI

Ş.E.

asistenta socialaIeri, la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa, a fost prezentată echipa ce va derula un nou proiect ai cărui beneficiari sunt copiii aflaţi într-o măsură de protecţie specială.
Parteneriatul a fost semnat pe 12 februarie 2013 între DGASPC Dâmboviţa, SC General Optic SRL, Asociaţia „Eu pot!” Târgovişte şi SC Rhein Vision SRL şi are ca obiectiv corectarea deficienţelor vizuale prin ochelari pentru copiii care beneficiază de o măsură de protecţie specială. Se va derula pe o perioadă de un an, cu posibilitatea de prelungire şi constă în efectuarea consultaţiilor optometrice şi oftalmologice, asigurarea tratamentelor necesare şi punerea la dispoziţie a ramelor de ochelari de către una din societăţile implicate. În fapt, fiecare dintre părţile care au semnat acordul de colaborare va avea o activitate bine stabilită în acest proiect, precum transportul copiilor la punctul de consultare şi punerea la dispoziţie a lentilelor corectoare necesare corecţiilor optice.
„Înr-o primă etapă, DGASPC Dâmboviţa a selectat un număr de 41 de copii cu vârste între 4 şi 15 ani care necesită consult oftalmologic, urmând ca şi alţi copii care beneficiază de măsură de protecţie specială să beneficieze de serviciile oferite de către partenerii noştri”, a precizat Cristiana Bucur, director DGASPC Dâmboviţa.
Alături de aceasta, la conferinţă au fost prezenţi şi reprezentanţii celorlalte instituţii partenere, respectiv Thomas Mershon şi Andrei Alexandru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Percheziţii la suspecţii de trafic de droguri din Prahova şi municipiul Moreni

Ieri, poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Ploieşti şi procurorii D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Ploieşti au deşfăşurat 13 percheziţii domiciliare,12 în judeţul Prahova şi una în municipiul Moreni, judeţul Dâmboviţa. Au fost vizitaţi de mascaţi suspecţii de trafic de droguri. Aproximativ 70 de persoane sunt conduse la audieri. Începând încă […]