Published On: joi, feb. 21st, 2013

PARTENERIAT PENTRU COPII MAI SĂNĂTOŞI

nichiduta.ro

asistenta socialaIeri, la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa, a fost prezentată echipa ce va derula un nou proiect ai cărui beneficiari sunt copiii aflaţi într-o măsură de protecţie specială.
Parteneriatul a fost semnat pe 12 februarie 2013 între DGASPC Dâmboviţa, SC General Optic SRL, Asociaţia „Eu pot!” Târgovişte şi SC Rhein Vision SRL şi are ca obiectiv corectarea deficienţelor vizuale prin ochelari pentru copiii care beneficiază de o măsură de protecţie specială. Se va derula pe o perioadă de un an, cu posibilitatea de prelungire şi constă în efectuarea consultaţiilor optometrice şi oftalmologice, asigurarea tratamentelor necesare şi punerea la dispoziţie a ramelor de ochelari de către una din societăţile implicate. În fapt, fiecare dintre părţile care au semnat acordul de colaborare va avea o activitate bine stabilită în acest proiect, precum transportul copiilor la punctul de consultare şi punerea la dispoziţie a lentilelor corectoare necesare corecţiilor optice.
„Înr-o primă etapă, DGASPC Dâmboviţa a selectat un număr de 41 de copii cu vârste între 4 şi 15 ani care necesită consult oftalmologic, urmând ca şi alţi copii care beneficiază de măsură de protecţie specială să beneficieze de serviciile oferite de către partenerii noştri”, a precizat Cristiana Bucur, director DGASPC Dâmboviţa.
Alături de aceasta, la conferinţă au fost prezenţi şi reprezentanţii celorlalte instituţii partenere, respectiv Thomas Mershon şi Andrei Alexandru.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro