Published On: vin, mart. 6th, 2015

CASA GROAZEI LA RĂZVAD. Fratele spânzurat in pod şi sora moartă in dormitor

nichiduta.ro

morti razvadScene de groază într-o casă din comuna dâm-boviţeană Răzvad. Un bărbat spânzurat în podul casei şi o femeie decedată în locuinţă. Poliţia şi pompierii au fost alertaţi de o femeie din comuna Răzvad că un bărbat este spânzurat în podul casei. Femeia a trăit clipe de groază joi de dimineaţă, când şi-a văzut vecinul spânzurat în pod. Imediat a sunat la 112. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi pompierii care au mai făcut o descoperire, au găsit în casa şi o femeie decedată, sora bărbatului spânzurat. Din primele informaţii pe care le deţinem, femeia decedată avea 62 de ani şi suferea de schizofrenie şi era şi surdo-mută. Cel mai probabil fratele, bărbatul de 58 de ani care s-a spânzurat, avea grijă de femeie. Vecinii ne-au declarat că bărbatul era violent, iar cu ceva vreme în urmă a fost părăsit de soţie. El a ales să-şi îngrijească sora 62 de ani care suferea de schizofrenie şi era şi surdo-mută. Anchetatorii s-au deplasat la faţa locului şi au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele acestei tragedii. Este posibil ca bărbatul să-şi fi ucis sora după care şi-a luat şi el viaţa. Toate aceste mistere le vor desluşi anchetatorii.

Primăvara, anotimpul sinuciderilor
Potrivit psihologilor, studiile de specialitate arată că există o strânsă legătură între numărul crescut al sinuciderilor şi începutul primăverii. La fel ca în preajma sărbătorilor de iarnă, când, din punct de vedere psiho-emoţional, se acutizează sentimentul de singurătate, la începutul primăverii, creşterea bruscă a zilei poate să declanşeze anumite dezechilibre la nivelul organismului, ce determină gesturi disperate, precum sinuciderea. Sinuciderile apar pe fondul unei depresii cunoscute sau nu şi arată vulnerabilitatea emoţională a tinerilor şi dezechilibrul acestora. Când ne ratăm şansele de a lupta cu existenţa, cu problemele, provocările şi frustrările ei, când nu mai găsim resurse pentru a ne continua drumul, când nu mai rezistăm presiunii exercitate de stres, ne lăsăm copleşiţi de convingeri iraţionale, refuzăm să mai trăim, nu mai alegem viaţa. Potrivit studiilor, bărbaţii sunt mai predispuşi la astfel de gesturi.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro