CARMEN TOCALĂ S-A ÎNTÂLNIT CU ȘEFII ECHIPELOR DE BASCHET FEMININ

Mihai ROŞOIU

În sala de conferințe de la Arena Sepsi din municipiul Sf. Gheorghe, președintele Federației Române de Baschet a avut o primă întâlnire de lucru cu reprezentanții cluburilor cu echipe înscrise în Liga Națională de Baschet Feminin, ediția 2021-2022.
A fost o primă întâlnire constructivă, în care a fost prezentată strategia noii conduceri a Federației Române de Baschet pentru mandatul 2021-2025, fiind enumerate și câteva dintre proiectele importante ce vor fi demarcate în scurt timp pentru dezvoltarea și promovarea baschetului feminin românesc.
Președintele FRB, doamna Carmen Tocală, a subliniat că dezvoltarea baschetului feminin este o prioritate majoră pentru noua conducere a federației și a agreat, împreună cu reprezen
tanții la vârf ai FRB și ai unor comisii și colegii, dar și cu conducătorii grupărilor din LNBF, mai multe direcții de lucru. Astfel, s-a convenit pentru actualul sezon menținerea Regulamentelor Specifice de anul trecut pentru LNBF și CRBF, urmând ca acestea să fie armonizate în concordanță cu RGOC și regulamentele FIBA 1i FRB în următoarele sezoane.
Totodată, au mai fost stabilite de comun acord și datele principale pentru calendarul competițional intern. în plus, în cadrul ședinței a fost deschis un dialog constructiv referitor la necesitatea formării de echipe de juniori în cadrul fiecărui club cu echipă în LNBF, dar și despre exploatarea eficientă a imaginii și a oportunităților de marketing pe care le are baschetul feminin românesc.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Dâmbovita: 393 de locuri de muncă disponibile în această săptămână

Potrivit informațiilor furnizate de agenţii economici privind locurile de muncă, în baza de date a Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dâmbovița sunt înregistrate la aeastă dată 393 de posturi vacante, din care 27 pentru absolvenți de studii superioare.Cele mai multe locuri de muncă -281, sunt pentru persoane calificate […]