Published On: mie, oct. 23rd, 2019

Caravana SMURD „Fii pregătit!” vine în Găeşti şi în Fieni

nichiduta.ro

Caravana SMURD „Fii pregătit!”, în cadrul căreia paramedicii SMURD şi instructorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa vor ţine cursuri de prim ajutor şi prevenţie în situaţii de urgenţă la care cetăţenii pot participa în mod gratuit, va fi prezentă în Găeşti şi Fieni, judeţul Dâmboviţa, în acest weekend, 26 şi 27 octombrie 2019″.
Caravana SMURD „Fii pregătit!” este un proiect al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, lansat în 2017 şi operat de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă. Proiectul este susţinut financiar şi logistic de Fundaţia pentru SMURD, cu sprijinul Fundaţiei Vodafone România. Caravana SMURD constă într-un centru mobil de pregătire a populaţiei şi a personalului de intervenţie dotat cu o sală de şcolarizare, având o capacitate de 40 de locuri, şi un laborator de examinare pentru personalul calificat, precum şi cu echipamente medicale şi de prim ajutor, inclusiv manechine de resuscitare şi simulatoare menite să asigure instruirea cât mai eficientă a cursanţilor în tehnicile de acordare a primului ajutor.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro