Caravana SMURD „Fii pregătit!” vine în Găeşti şi în Fieni

Caravana SMURD „Fii pregătit!”, în cadrul căreia paramedicii SMURD şi instructorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa vor ţine cursuri de prim ajutor şi prevenţie în situaţii de urgenţă la care cetăţenii pot participa în mod gratuit, va fi prezentă în Găeşti şi Fieni, judeţul Dâmboviţa, în acest weekend, 26 şi 27 octombrie 2019″.
Caravana SMURD „Fii pregătit!” este un proiect al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, lansat în 2017 şi operat de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă. Proiectul este susţinut financiar şi logistic de Fundaţia pentru SMURD, cu sprijinul Fundaţiei Vodafone România. Caravana SMURD constă într-un centru mobil de pregătire a populaţiei şi a personalului de intervenţie dotat cu o sală de şcolarizare, având o capacitate de 40 de locuri, şi un laborator de examinare pentru personalul calificat, precum şi cu echipamente medicale şi de prim ajutor, inclusiv manechine de resuscitare şi simulatoare menite să asigure instruirea cât mai eficientă a cursanţilor în tehnicile de acordare a primului ajutor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Beat şi fără permis la volan

Pe raza municipiului Târgovişte s-a produs un accident de circulaţie, soldat cu pagube material. Din cercetări a reieşit că un tânăr de 19 ani, din Dragomireşti, în timp conducea un autoturism, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi sub influenţa băuturilor alcoolice, a intrat în […]