Published On: lun, dec. 4th, 2017

CARAVANA SMURD – „FII PREGĂTIT!” A FOST ÎN TÂRGOVIŞTE

nichiduta.ro

Caravana „Fii pregătit!” a sosit pentru prima oară în Târgovişte, fiind amplasată în parcarea Praktiker.
În ciuda ploii, târgovişteni de toate vârstele nu au ezitat să viziteze caravana, fiind încântaţi, atât de dotarea acesteia, cât şi de personalul specializat de la ISU „Basarab I” Dâmboviţa (paramedici SMURD, pompieri, pirotehnişti şi voluntari) care le-a oferit informaţiile dorite.
Vizitatorii au participat la cursuri de pregătire pentru acordarea de prim ajutor în situaţii de urgenţă, dar şi la prezentarea principalelor dezastre naturale care pot afecta România – cutremure, inundaţii, incendii – şi modul în care populaţia se poate pregăti pentru a le face faţă.
Cea mai mare atracţie pentru copii au fost filmuleţele animate şi mini-atelierul cu „bombiţe”, unde le-a fost explicat, pe înţelesul lor, modul de comportare în cazul găsirii unor elemente de muniţie.
La plecare, toţi participanţii au primit diverse materiale informativ-educa-tive, iar cei mici au primit diplome de participare „Pompier Junior”.
Duminică, 03 decembrie, Caravana „Fii pregătit!” a poposit şi la Moreni.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro