CARANTINĂ ZONALĂ pentru CREVEDIA, TITU și VLĂDENI

SE INSTITUIE CARANTIN Ă pentru CREVEDIA, TITU și VLĂDENI, riscul epidemiologic de INFECTARE este ALARMANT în aceste trei localități dâmbovițene, dar și la nivelul întregului județ Dâmbovița.
COMUNA CREVEDIA a ajuns, în ultimele 24 de ore la INCIDENȚA de
10,89 la mia de locuitori, drept urmare se instituie CARANTINA ZONAL Ă. ORAȘUL TITU a ajuns, în ultimele 24 de ore la INCIDENȚA de 10,09 la mia de locuitori, autoritățile deja au întocmit raportul de carantinare, urmează ORDINUL de la nivel central. Și cea de-a treia localitate cu o evoluție fulminantă a infectărilor, COMUNA VLĂDENI, ȘI EA VA FI CARANTINATĂ, dat fiind faptul că în ultimele 24 de ore la INCIDENȚA de 9,12 la mia de locuitori.
Trăim zile cumplite, spitalele sunt sufocate și, în continuare se pune presiune pentru a se asigura paturi ATI pentru pacienții COVID-19. Este momentul ca fiecare cetățean, vaccinat sau nevaccinat, să conștientizeze acest pericol care se răspândește cu rapiditate. Cu toții ar trebui să ne oprim în loc,
să analizăm pericolul și să ne repoziționăm și să respectăm cu sfințenie măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19.
PURTAȚI MASCA atât vaccinații, cât și nevaccinații, RESPECTAȚI DISTANȚAREA SOCIALĂ, EVITAȚI DEPLASĂRILE CARE NU NECESITĂ URGENȚĂ, EVITAȚI ÎNTÂLNIRILE CU PERSOANE CARE NU LOCUIESC ÎN ACEIAȘI CASĂ.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Continuă "să plouă" cu amenzi peste târgoviștenii mai puțin civilizaţi

Executivul Primăriei Târgoviște, prin agenţii de la poliția locală, continuă acțiunea începută cu aproximativ o lună în urmă, prin care sunt sancționați acei cetățeni certați cu regulile bunului simț. Sunt vizați aceia care maculează orașul, care confundă strada cu maidanul:„Pentru că altfel nu se poate să ne respectăm unii pe […]