Candidatul PNL pentru Primăria Târgovişte, Aurelian Cotinescu: „Vom face o casă pentru Chindia!”

Proiectul controversat de modernizare a Stadionului „Eugen Popescu”, cu ramificaţii penale pe ceea ce a însemnat zona de expertiză tehnică şi costuri care s-au dublat practic în mai puţin de un an, reprezintă una dintre temele fierbinţi ale campaniei electorale pentru alegerile locale din 27 septembrie. Şi în timp ce actuala conducere a primăriei este decisă să continuie investiţia după un proiect nou, cu mult mai costisitor decât cel iniţial, liberalii vin cu propria viziune, angajându-se public să facă strictul necesar de lucrări la actuala arenă, pentru ca echipa de fotbal Chindia Târgovişte să poată disputa cât mai repede meciurile pe teren propriu „în propria casă”. Ulterior, după cum a explicat candidatul PNL la funcţia de primar, Aurelian Cotinescu, întregul efort urmând să se concentreze pe construirea stadionului nou, de la gară, cu perspectiva recuperării banilor de la Compania Naţională de Investiţii:
„Ne luăm angajamentul în faţa suporterilor, în faţa târgoviştenilor, că vom face stadionul Eugen Popescu, după ce câştigăm alegerile pe 27 septembrie, dar se va face cu o valoare minimă şi se va face astfel încât să îndeplinească condiţiile Federaţiei. Bugetul oraşului este în momentul de faţă cu mult depăşit de ceea ce s-a pierdut până acum, că finanţări, că proiecte, bani risipiţi etc. Vom face o casă pentru Chindia, astfel încât să joace în cel mai scurt timp acasă cu adevărat. Pe de altă parte, vă promitem că, din toamnă, demarăm cu adevărat lucrarile, şi aici mă refer la faza de proiectare în care se află noul stadion prin CNI, şi imediat cum terminăm faza de proiectare începem lucrările la noul stadion de la gară. Acel stadion trebuie făcut, ne vin bani de la nivel guvernamental. Asta este diferenţa între vechiul stadion, unde cheltuim bani din împrumuturi bancare şi, ulterior, târ-goviştenii plătesc, şi banii care vin de la Compania Naţională de Investiţii. Imediat cum terminăm stadionul nou, vechiul stadion va deveni o zonă de agrement, o zonă turistică, în sensul că acolo se vor putea organiza festivaluri sau diverse lucruri care ţin de turism. Fiind în imediata vecinătate a Curţii Domneşti, acea zonă se poate transforma într-una turistică, pe care Primăria o va putea exploata”, a declarat candidatul liberal pentru Primăria Târgovişte, Aurelian Cotinescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Un nou serviciu electronic, la dispoziţia contribuabililor: Programarea online

Ministerul Finanţelor Publice, prin Centrul Naţional pentru Informaţii Financiare, şi ANAF au colaborat la dezvoltarea şi implementarea unui nou serviciu electronic, Programarea online, prin intermediul căruia contribuabilii se pot programa online pentru întâlnirea cu un inspector fiscal.Serviciul de programări online este o disponibil pe site-ul www.anaf.ro, la rubrica Servicii online, […]